0

Ο Κλεϊνχέισλερ έπαιξε βασικός στο Περιστέρι και δεν αποκλείεται να γίνει ξανά αυτό στον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός δε δίστασε να δώσει χρήματα στην τρίτη στο φετινό πρωτάθλημα Κροατίας, Όσιγιεκ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έβλεπε στο πρόσωπό του μια λύση που θα μπορέσει να αποβεί εξαιρετικά σημαντική όσο η σεζόν πάει προς το τέλος της.

Αν και στην πορεία προστέθηκε στο ρόστερ ο Μαντσίνι και με την προϋπόθεση πως ο Παλάσιος δεν βγαίνει σχεδόν με τίποτα, η πόρτα της 11άδας για τον Λάζλο Κλάινχαϊσλερ φαινόταν να είναι δύσκολη.

Ο Γιοβάνοβιτς, ωστόσο, είχε στείλει το μήνυμα. Εν όψει και πλέι οφ υπολογίζονται όλοι. Το παιχνίδι στο Περιστέρι άλλωστε δεν ήταν απλό αλλά must win. Και ο κόουτς εμπιστεύτηκε στη βασική 11άδα τον 29χρονο ούγγρο.

Καλή η παρουσία του σε γενικές γραμμές, μπορεί να πει ότι μπήκε στην κατηγορία των αξιόπιστων λύσεων και με τα πλέι οφ να κάνουν σέντρα την Κυριακή (19/3) που έρχεται.

Και μάλιστα με τον Παναθηναϊκό να παίζει εξαιρετικά δύσκολο ματς στην OPAP Arena με την ΑΕΚ.

Με λίγα λόγια ο Κλεϊνχέισλερ μπορεί να μην είναι στην πρώτη γραμμή όπως οι Μαντσίνι, Παλάσιος, Μπερνάρ π.χ. αλλά έτσι όπως πάει μπορεί και να έχει ξεπεράσει στο μυαλό του κόουτς τον Βέρμπιτς.

Για την ιστορία, ήταν το δεύτερο παιχνίδι που ξεκινάει βασικός μετά τις 5 Φεβρουαρίου και το 2-0 με τη Λαμία στη Λεωφόρο. Είχε σκοράρει μάλιστα σε εκείνο.

 

«Βλέπει» αποστολή με ΑΕΚ ο Σπόραρ – Νοκ άουτ ο Σάρλια

Previous article

Οριστικά στις 15:45 το ντέρμπι των «αιωνίων» την Κυριακή

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.