0

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Άντραζ Σπόραρ και όλα δείχνουν πως θα είναι ανάμεσα στις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ματς με την ΑΕΚ.

Χωρίς απρόοπτα και με ευχάριστη προπόνηση, ολοκληρώνει ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του για το μεγάλο ματς με την ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» θα φιλοξενηθούν από την Ένωση την Κυριακή (19/3) και θέλουν θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα των play offs. Σε αυτή την προσπάθεια, το πιθανότερο είναι να έχουν και τον Άντραζ Σπόραρ.

Ο Σλοβένος στράικερ για πρώτη φορά μέσα στην εβδομάδα ακολούθησε μέρος του προγράμματος. Ανεβάζει… στροφές κι έτσι όλα δείχνουν πως θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι της Νέας Φιλαδέλφειας. Προκειμένου να τον έχει ο Γιοβάνοβιτς στον πάγκο κι αν χρειαστεί να βοηθήσει.

Αντίθετα, ο Σάρλια θα είναι δεδομένα εκτός, καθώς και στην προπόνηση της Παρασκευής (17/3) έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο. Μετά από προθέρμανση και rondo, οι «πράσινοι» συνέχισαν με fun games και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Το Σάββατο (18/3) θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση κι ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή του ντέρμπι.

Σοκ με Πονίτκα: Βαρύ διάστρεμμα και εκτός ντέρμπι

Previous article

«Λύγισε» ο Αντώνης Αντωνιάδης λέγοντας «αντίο» στον Μίμη Παπαϊωάννου (Video)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.