0

Δύσκολες ώρες περνά τον τελευταίο καιρό ο Σλοβένος εξτρέμ του Παναθηναϊκού, Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος βρίσκεται σε μία πολύμηνη διαμάχη με την πρώην σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του, Αλβίνα Τσαρένκο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ουκρανή influencer αρνήθηκε να επιτρέψει στον Βέρμπιτς να βλέπει το παιδί (συμπλήρωσε πρόσφατα 18 μήνες ζωής), με αποτέλεσμα να κατατεθεί αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα.

Αιτία αυτού φαίνεται να αποτελούν οι κακές παρέες του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού,  με την Τσαρένκο να αναφέρεται μεταξύ άλλων και στις σεξουαλικές προτιμήσεις του! Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η Ουκρανή,, ο Βέρμπιτς βρέθηκε σε νυκτερινό κλαμπ το βράδυ της Κυριακής, συνοδεία τρανς από τη Σλοβενία!

Από την πλευρά του ο 30χρονος ζητά την επιμέλεια του παιδιού, καθώς σύμφωνα με την μήνυση που κατέθεσε στην πρώην σύντροφό του, αυτή εργάζεται ως πόρνη και είναι χρήστης ναρκωτικών. Στη μήνυση του κάνει λόγο για:

1) Απόπειρα εκβιασμού κατ’ εξακολούθηση

2) Απόπειρα βίας κατ’ εξακολούθηση

3) Απειλές κατ΄εξακολούθηση

4) Πλαστογράφηση

5) Παραβίαση προσωπικών δεδομένων

6) Συκοφαντική δυσφήμιση

7) Αγορά, κατοχή, μεταφορά και χρήση ναρκωτικών

Υπέρ του Βέρμπιτς καταθέτουν δύο νταντάδες που πρόσεχαν το παιδί όσο ήταν ζευγάρι. Την ίδια ώρα η πλευρά της Τσαρένκο αρνείται όλες αυτές τις κατηγορίες.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η Τσαρένκο ήρθε στη χώρα μας από την εμπόλεμη Ουκρανία το καλοκαίρι, έτσι ώστε να βρίσκεται κοντά στον πατέρα του παιδιού της. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή ισχυρίζεται πως από τότε δεν έχει σταματήσει να τον εκβιάζει, την ώρα που η Τσαρένκο δηλώνει πως δρα αποκλειστικά με γνώμονα το καλό του παιδιού.

Όπως είναι φυσιολογικό όλα αυτά έχουν επηρεάσει την ψυχολογία του ποδοσφαιριστή, με τον ίδιο πάντως να είναι ευγνώμων στους συμπαίκτες του, οι οποίοι τον στηρίζουν καθημερινά.

Ο Σερέλης ξέρει που… βρίσκεται – Οι πρώτες αλλαγές και ο νέος Μπέικον

Previous article

Φεστιβάλ αποπροσανατολισμού: O… ευνοημένος Παναθηναϊκός και οι αδικημένοι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.