0

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Sportday:

«Ήταν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη που κάναμε στην έδρα του Ατρομήτου, διότι με αυτή τερματίσαμε στην πρώτη θέση. Εκεί, άλλωστε, βρισκόμασταν στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, απ’ το ξεκίνημα μέχρι και σήμερα. Το αξίζαμε όλο αυτό με τις εμφανίσεις μας και με την εικόνα μας μέσα στο γήπεδο. Έρχονται όμως σημαντικοί αγώνες μπροστά μας. Έκλεισε το πρώτο, μεγάλο μέρος της σεζόν και πρέπει να δείξουμε και στα πλέι οφ πως είμαστε η καλύτερη ομάδα», ανέφερε αρχικά ο Σλοβένος μέσος.

Για τη συμπαγή εικόνα που βγάζει ο Παναθηναϊκός -ξανά- στα τελευταία παιχνίδια, είπε: «Ναι, ισχύει αυτό. Στα πρώτα 13 παιχνίδια της χρονιάς είχαμε ακριβώς αυτή την εικόνα. Ήμασταν πολύ συμπαγείς ως ομάδα κάναμε 12 νίκες και μία ισοπαλία. Αυτό ήταν που μας έκανε να ξεχωρίσουμε. Δεν δεχόμασταν εύκολα γκολ και βρίσκαμε πάντα τον τρόπο να σκοράρουμε και να παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Αυτή ακριβώς την εικόνα έχουμε αρχίσει να δείχνουμε ξανά εδώ και λίγες εβδομάδες και πρέπει να τη διατηρήσουμε και στα πλέι οφ που έρχονται».

 

Φεστιβάλ αποπροσανατολισμού: O… ευνοημένος Παναθηναϊκός και οι αδικημένοι

Previous article

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει άμεσα τον Κώστα Αντετοκούνμπο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.