0

Ο Σωκράτης Διούδης της Ζαγκλέμπιε απέκρουσε δύο φορές το ίδιο πέναλτι (λόγω επανάληψης έπειτα από την πρώτη εκτέλεση), όμως τελικά δέχθηκε γκολ στο ριμπάουντ της Γιαγκελόνια.

Ο Σωκράτης Διούδης έβαλε τα δυνατά του για να δώσει στη Ζαγκλέμπιε τη νίκη μέσα στο Μπιάλιστοκ κόντρα στη Γιαγκελόνια και απέκρουσε δύο φορές το ίδιο πέναλτι, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει την ισοφάριση και εν τέλει το τελικό 2-2.

Η επίμαχη φάση σημειώθηκε στο 54ο λεπτό, όταν οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν πέναλτι με τον Χεσούς Ιμάθ. Ο Έλληνας τερματοφύλακας έπεσε σωστά και απέκρουσε την προσπάθεια του Ισπανού, όμως βρισκόταν μπροστά από τη γραμμή της εστίας του κι έτσι δόθηκε επανάληψη.

Εκτελεστής ήταν ξανά ο Ιμάθ, όμως ο Διούδης κατάφερε να αποκρούσει και το δεύτερο πέναλτι, πέφτοντας αριστερά. Αυτήν τη φορά όμως ένας άλλος Ισπανός επιθετικός των γηπεδούχων, ο Μαρκ Γκουάλ, κινήθηκε γρήγορα και με ριμπάουντ από κοντά ισοφάρισε σε 1-1 το γκολ που είχε πετύχει από το 1ο λεπτό ο Σάσα Ζίβετς.

Οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή στο 72′ με τον Μίχαλ Πάζνταν, όμως η Ζαγκλέμπιε βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 75′ με τον Κάτσπερ Χόντινα και παρέμεινε ένα βαθμό πιο ψηλά στη βαθμολογία από την αντίπαλό της.

Σε άλλο παιχνίδι με ελληνικό ενδιαφέρον, ο Χρήστος Δώνης μπήκε αλλαγή στο 75′ για την Ραντόμιακ στην εντός έδρας ήττα 0-2 από τη Λέγκια.

 

Με ενσωματωμένες κάμερες στην προπόνηση Αβδάλας και Σαμοντούροβ! (Vid)

Previous article

Μάγκνουσον: “Θέλουμε την νίκη – Είμαστε έτοιμοι για μάχη με την ΑΕΚ”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.