0

Σε λιγότερο από 70′ ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη κόντρα στον Ηλυσιακό με σκορ 3-0, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών, ανεβαίνοντας προσωρινά στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με αγώνα περισσότερο από την ΑΕΚ.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση κόντρα στον Ηλυσιακό ο Παναθηναϊκός, επιστρέφοντας στις νίκες (3-0) μετά την ήττα από την ΑΕΚ στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Η έναρξη της αναμέτρησης έκανε ξεκάθαρο το τι θα παρακολουθήσουμε. Ο Παναθηναϊκός είχε καθολική κυριαρχία κόντρα στον Ηλυσιακό. Αν και οι γηπεδούχες ξεκίνησαν με 2-0 σκορ, οι «πράσινες» πήραν διαφορά ασφαλείας (6-14) και έβαλαν τις βάσεις για την κατάκτηση του πρώτου σετ. Με σκορ 13-25, οι φιλοξενούμενες πήραν… κεφάλι στα σετ, κάνοντας την αρχή για ένα εύκολο απόγευμα.

Οι παίκτριες του Γιάννη Καλμαζίδη, έχοντας αποκτήσει ρυθμό από το πρώτο σετ, δεν άφησαν περιθώρια στον Ηλυσιακό. Μάλιστα, με την απόδοσή τους οι «πράσινες» κράτησαν τις γηπεδούχες σε μονοψήφιο αριθμό πόντων, διπλασιάζοντας με σκορ 6-25 τα σετ τους.

Στο τρίτο σετ, η ομάδα του Ηλυσιακού προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό. Αρχικά, πήρε προβάδισμα με 5-0, διατηρώντας στη συνέχεια μία διαφορά δύο πόντων (13-11). Σε εκείνο το σημείο, οι «πράσινες», οι οποίες παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές στο τρίτο σετ, έβγαλαν αντίδραση περνώντας μπροστά στο σκορ (17-18). Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τον Παναθηναϊκό να κλείνει το σετ με σκορ 22-25 και να διαμορφώνει το 3-0 στα σετ.

Τα σετ: 13-25, 6-25, 22-25

Ραπτόπουλος: Η πρόβλεψή του για το ντέρμπι – «Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟ είναι καλύτερος από ποτέ!»(Vid)

Previous article

Γιοβάνοβιτς: «Διαφορετικά τα φετινά πλέι οφ από τα περσινά – Δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ των δύο ομάδων»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.