0

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, Χουάν Χοσέ Μπορέλι μίλησε στο SDNA για τα πλέι-οφ της Super League, σημειώνοντας πως το πρωτάθλημα θα κριθεί ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι από τους πλέον αγαπητούς ξένους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του Παναθηναϊκού με 119 συμμετοχές και 30 γκολ σε έξι σεζόν (1991-97) με τη φανέλα του «Τριφυλλιού» κατέθεσε την άποψη του στο SDNA για την έκβαση των πλέι-οφ της Super League τονίζοντας πως ο τίτλος θα παιχθεί μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού.

Ο «Χότα-Χότα» μάλιστα συνδέεται με στενή φιλία με τον τεχνικό της «Ένωσης», Ματίας Αλμέιδα δηλώνοντας παράλληλα θιασώτης της προπονητικής φιλοσοφίας του.

«Θα σας μιλήσω αρχικά για τον Ματίας Αλμέιδα. Θεωρώ πως η παρουσία του φαντάζει ως ένα ισχυρό πλεονέκτημα για την ΑΕΚ. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχω δει ποτέ. Του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, κάτι που βλέπουμε και στην ΑΕΚ. Ο κόσμος της ΑΕΚ ξέρω πως τον λατρεύει και απολαμβάνει το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του».

Ο Μπορέλι αναφέρθηκε και στην πρώτη ήττα της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι πήγε στραβά στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όπου έσπασε το εντός έδρας αήττητο της ΑΕΚ και ελπίζω πέρα από τα πλέι-οφ να προκριθεί και στον τελικό του Κυπέλλου, όπου είναι το φαβορί».

Η μεγάλη δόξα των «πρασίνων» σχολίασε και την πορεία της πρώην ομάδας του.

«Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα νομίζω η ΑΕΚ μαζί με τον Παναθηναϊκό θα παλέψουν για τον τίτλο. Ξέρω πως ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος και έχει επιστρέψει δυναμικά εκεί που θα έπρεπε να βρίσκεται από τα προηγούμενα χρόνια. Διαθέτει πολύ καλό προπονητή, ενώ έχει ομοιογένεια ως ομάδα. Η ΑΕΚ πάντως με εξαίρεση την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό παίζει πολύ καλά και δεν αφήνει περιθώρια στους αντιπάλους της.

Ο Αλμέιδα βάσει της δουλειάς του και τον τρόπο με τον οποίο παίζει η ομάδα του ίσως αξίζει να κατακτήσει αυτό το πρωτάθλημα. Επειδή είναι φίλος μου, του εύχομαι τα καλύτερα, όμως και ο Παναθηναϊκός είναι πολύ ισχυρός. Τα πάντα μπορούν να συμβούν στα πλέι-οφ και δεν μπορώ να προβλέψω ποιος θα είναι στο τέλος ο πρωταθλητής. Το σίγουρο είναι πως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ είναι πολύ χαρούμενοι».

Ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι πρόσθεσε, πως Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ φαντάζουν ως αουτσάιντερ για τον τίτλο.

«Σε ότι αφορά τον Ολυμπιακό γνωρίζω ότι αποχώρησε ο Μαρσέλο και η ομάδα είναι πολύ ανεβασμένη, ενώ και ο ΠΑΟΚ δείχνει πολύ σοβαρός. Είναι όμως αουτσάιντερ. Θεωρώ ότι ο τίτλος θα κριθεί ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό».

Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του αγώνα ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Previous article

Με Γκριγκόνις και Αγραβάνη η 12άδα του Παναθηναϊκού με Ολυμπιακό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.