0

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την ΑΕΚ στην «OPAP ARENA» και καταγράφουμε τα όσα έκαναν οι παίκτες του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ και η ισοπαλία μπορεί να τον αφήνει ικανοποιημένο βαθμολογικά, αλλά η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να φύγει με τη νίκη από την «OPAP ARENA».

Όλοι οι παίκτες του τριφυλλιού έπαιξαν πολύ καλά και έδωσαν και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού:

Μπρινιόλι 7

Ο Ιταλός γκολκίπερ ήταν εκεί που έπρεπε όταν η ομάδα τον χρειάστηκε. Πέρασε αρκετές φορές η μπάλα από τα πόδια του και δεν έκανε λάθος. Πολύ καλή εμφάνιση.

Χουάνκαρ 7

Αμυντικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα, ενώ επιθετικά είχε ορισμένες πολύ καλές ενέργειες. Σούπερ εμφάνιση από τον Ισπανό.

Μάγκνουσον 7

Ήταν εκεί όποτε τον χρειάστηκε το τριφύλλι. Είχε σωστές τοποθετήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ και οι μεταβιβάσεις του βοήθησαν αρκετά.

Σένκεφελντ 8

Μπορεί και οι υπόλοιποι στην άμυνα να ήταν πολύ καλοί, ωστόσο ο Μπαρτ Σένκεφελντ έκανε την διαφορά.Δεν άφησε τον Αραούχο να γίνει απειλητικός, όπως και τους υπόλοιπους παίκτες που έπεσαν πάνω του.

Κώτσιρας 7

Πολύ καλός ο Έλληνας δεξιός μπακ του τριφυλλιού στη σημερινή αναμέτρηση. Δεν αντιμετώπισε προβλήματα αμυντικά ενώ επιθετικά όταν ανέβηκε δεν έκανε λάθος.

Πέρεθ 7

Ο Ρούμπεν ήταν μαζί με τον Κουρμπέλη το μυαλό του τριφυλλιού στον αγωνιστικό χώρο. Σωστές μεταβιβάσεις, σωστές αλληλοκαλύψεις, ενώ στην μεγάλη ευκαιρία του τριφυλλιού στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου αυτός έκανε την πάσα.

Κουρμπέλης 8

Σπουδαίο ματς από τον Έλληνα αμυντικό χαφ. Ήταν παντού στον αγωνιστικό χώρο και απέφυγε τα λάθη. Είχε σωστές μεταβιβάσεις και βοήθησε πολύ στο να κερδίσουν οι πράσινοι το κέντρο.

Μαντσίνι 7

Όσο έπαιξε ήταν καλός, αλλά και μοιραίος για την ευκαιρία που έχασε στην αρχή του δεύτερου μέρους.

Παλάσιος 7

Παρότι δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης έδωσε πολλές μάχες. Είχε καλές στιγμές, μάρκαρε σωστά και γενικότερα ήταν θετικό το πρόσημο.

Ιωαννίδης 7

Πολύ καλός ο νεαρός γι΄ άλλο ένα ματς. Έχασε μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, αλλά η αλήθεια είναι ότι κέρδισε όλες τις μονομαχίες.

Αλλαγές παικτών Παναθηναϊκού:

Μπερνάρ 6

Φάνηκε ότι του έλειπε ο αγωνιστικός ρυθμός στο σημερινό παιχνίδι. Είχε 2-3 καλές ενέργειες.

Κλεϊνχέισλερ 6

Μπήκε στο τελευταίο 35λεπτο του αγώνα και δεν έκανε την διαφορά επιθετικά, αλλά αμυντικά κράτησε την θέση του.

Βέρμπιτς 6

Είχε 1-2 καλές ενέργειες όσο έπαιξε. Ειδικά στον Παλάσιος η πάσα ήταν πολύ καλή. Πάλεψε όσο έπαιξε.

Τσόκαϊ 5

Έπαιξε λίγο, ωστόσο το δυνατό μαρκάρισμα που έκανε άφησε το τριφύλλι με 10 παίκτες.

Μαυροκουκουλάκης: «Ο διαιτητής έκανε ότι μπορούσε για να μη χάσει η ΑΕΚ!»

Previous article

Βαθμολογία Super League: «Φωτιά» η «μάχη» για τον τίτλο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.