0

Δεν έχω κληρονομικό χάρισμα αλλά το έχω ξαναδεί το έργο και έτσι μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει τις επόμενες αγωνιστικές.

Μαρινάκης:“παιδιά ψάξαμε όλους τους ελίτ αλλά δεν τα καταφέραμε δυστυχώς να βρούμε κανένα,αλλά να βρήκαμε αυτόν που είναι καλός και από μεγάλο πρωταθλημα” και κατά σύμπτωση θα τον ξέρει καλά ο Κλατενμπεργκ!!!!

Ο Μαρινάκης θεωρούσε αφύσικο διαιτητής που αποσύρθηκε να πιάνει δουλειά στο κανάλι του Σαββίδη, αλλά το βρίσκει φυσιολογικό να ορίζει και να πληρώνει τους διαιτητές που θα σφυρίζουν την ομάδα του και τους αντιπάλους του. Αυτό θα πει διαφάνεια και ακεραιότητα. Αναρωτιέμαι σε ποια άλλη χώρα του πλανήτη συμβαίνουν αυτά.

Μιλάμε για πολύ γέλιο.

Ο Μαρινάκης ξέρει καλά πως αν καταφέρει να πάρει ΑΥΤΟ το πρωτάθλημα θα πετύχει ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟ.
Ποιος είναι αυτός; Όχι τα λεφτά του C.L ή η επίδειξη δύναμης σε σχέση με τους ανταγωνιστές του. Τίποτα απ’ όλα αυτά.
Ο Μεγάλος Στόχος του Μαρινάκη – τον οποίο ακόμα ΔΕΝ έχει πετύχει – είναι να καταγραφεί στο θυμικό του μέσου γάυρου ως μεγαλύτερος πρόεδρος, ηγέτης, μάγκας(όπως θέλετε πείτε το), από τον Σωκράτη Κόκκαλη.
Δηλαδή, ότι την έχει μεγαλύτερη από τον Κόκκαλη! Από τον προκάτοχό του στον Ολυμπιακό. Όχι απ’ τον Μελισσανίδη, τον Σαββίδη, ή τον Αλαφούζο. Όχι! Από τον Κόκκαλη θέλει να δείξει ότι την έχει μεγαλύτερη. Αυτό τον καίει και τον βασανίζει εδώ και 13 χρόνια.
Θα το καταφέρει;

Μετά την κλήρωση παρωδία ο Βαγγέλης,, για την οποία γέλαγε και ο ίδιος οταν του την είπε ο Μπεος, κατάφερε μόλις μετά την 1 η αγωνιστική των play off , να βάλει χέρι και στους διαιτητές!!!!Πάμε για ελίτ παράγκα με τα ψυχοπαιδια του Κλατενμπεργκ.Ενταξει …..ας παραδεχτούμε ότι είμαστε όλοι βλάκες και ας το δίνουμε το πρωταθλημα κάθε χρόνο στο Βαγγέλη να τελειώνουμε!!!

Τελικά εχει και πιο κάτω. Είχα ξεχάσει τι βόθρος είναι το Ελληνικό πρωτάθλημα με μπροστάρη την ομάδα που γνωρίζουμε όλοι, αφου δεν ειμασταν πρωταγωνιστές. Τελικά μετά από τραμπουκισμους και απειλές πέρασε αυτό που ήθελε εξαρχής, να ελέγχει ποιοι θα σφυρίξουν. Εις ανώτερα.

Ντράπηκε και η ντροπή

Previous article

Παναθηναϊκός Α.Ο.: «Αντίθετοι με τις 30 προσκλήσεις – Ο Παναθηναϊκός θέλει τον κόσμο στο πλευρό του»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.