0

Ο Παναθηναϊκός μετά το διήμερο ρεπό επέστρεψαν στις προπονήσεις σήμερα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν είχε στη διάθεσή του τους 8 διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι βρίσκονται σε υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Παράλληλα, οι Σένκεφελντ και Κώτσιρας ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης ενώ ο Σάρλια έκανε ατομικό.

Οι πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ακολούθησαν ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η… μισή ομάδα προπονήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο «Γ. Καλαφάτης» με κύρια αιτία τις εθνικές ομάδες. Απουσίασαν, και θα απουσιάζουν μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, οι διεθνείς Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Κλεϊνχέισλερ, Πούχατς. Αποφόρτιση έκαναν οι Σένκεφελντ, Κώτσιρας, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σάρλια.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ακολούθησαν ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Κλήθηκε έκτακτα στην Εθνική Πολωνίας ο Πούχατς

Previous article

Φεύγουν οριστικά και οι Ακαδημίες του Παναθηναϊκού από την Παιανία!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.