0

Ο Παναθηναϊκός προπονήθηκε και σήμερα χωρίς τους διεθνείς. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης που τραυματίστηκε και δεν ακολούθησε την αποστολή της Εθνικής στο Γιβραλτάρ, επέστρεψε στο Κορωπί και ξεκίνησε την θεραπεία του. Ο αρχηγός του τριφυλλιού αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων για μια εβδομάδα περίπου.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν  ποδοσφαιριστές από τη δεύτερη ομάδα και την Κ19, ενώ περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, σέντρες και τελειώματα, τουρνουά τεσσάρων ομάδων.

Όσον αφορά τον Σάρλια, συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης προτού συνεχίσει με ατομικό.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» περιείχε το πρόγραμμα της Πέμπτης, με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών από τη δεύτερη ομάδα και την Κ19. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, σέντρες και τελειώματα, τουρνουά τεσσάρων ομάδων.

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Σάρλια, προτού συνεχίσει με ατομικό. Θεραπεία ακολούθησε ο Κουρμπέλης, ο οποίος επέστρεψε από την εθνική ομάδα λόγω μυϊκού τραυματισμού και θα μείνει για περίπου μία εβδομάδα εκτός προπονήσεων.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Κλεϊνχέισλερ, Πούχατς».

Βασικοί Τσέριν και Βέρμπιτς κόντρα στο Καζακστάν – Εκτός αποστολής ο Σπόραρ

Previous article

Μπεργκ: «Σαν όνειρο το χατ-τρικ και η κατάκτηση του Κυπέλλου το 2014»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.