0

Η προπονήτρια του Παναθηναϊκού, στη συνέντευξη Τύπου για το Final Four του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών, τόνισε πως δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτόν το θεσμό και θα χρειαστεί να παλέψουν σκληρά για να κατακτήσουν τον τίτλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για την προσπάθειά τους να φτάσουν ως εδώ. Δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτόν τον θεσμό. Δε δεχόμαστε τον όρο του φαβορί στην ομάδα μας. Ολες οι ομάδες έχουν τις πιθανότητές τους για την κατάκτηση του τροπαίου. Έχουμε παλέψει πολύ σκληρά για να φτάσουμε εδώ, είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Πρέπει να παλέψουμε ακόμα πιο σκληρά για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κατακτήσουμε τον τίτλο.

Να το ευχαριστηθούν όσοι θα είναι στο γήπεδο και όσοι παρακολουθήσουν τα παιχνίδια. Το μπάσκετ γυναικών είναι το πιο αδικημένο άθλημα και δεν του αξίζει. Χρειάζεται μεγαλύτερη προβολή και πιστεύω πως αυτό θα αλλάξει. Εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει».

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα 74-88: Τα highlights του αγώνα (Vid)

Previous article

Παυλοπούλου: «Εύχομαι οι οπαδοί μας να βρουν τον τρόπο και να είναι στο γήπεδο»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.