0

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετές εβδομάδες, η χαμένη χρονιά του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα έχει οδηγήσει τους ιθύνοντες της ομάδας στο να ξεκινήσουν το «χτίσιμο» της επόμενης σεζόν, ενώ παράλληλα οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Παρόλο που δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ, ο Σάνι Μπετσίροβιτς θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στους «πράσινους» και απ’ ότι φαίνεται έχει αναλάβει ήδη… δράση. Ο Διευθυντής Επικοινωνίας του «τριφυλλιού», Δημήτρης Κοντός, τόνισε πως οι ανακοινώσεις για το νέο προπονητή της ομάδας θα γίνουν το καλοκαίρι, ωστόσο πιθανότατα έχει βρεθεί ο «εκλεκτός», καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Prasinoforos.gr ο «εξάστερος» έχει συμφωνήσει ήδη με τρεις παίκτες για την επόμενη σεζόν.

Ο λόγος για τους Κώστα Αντετοκούνμπο, Λούκα Βιλντόσα και Δημήτρη Μωραΐτη. Το όνομα του πρώτου ακούγεται αρκετά χρόνια, ενώ «έπαιξε» και πριν πάρει τη μεταγραφή του στη Φενερμπαχτσέ, ωστόσο φαίνεται πως θα γίνει -επιτέλους- ο πολυπόθητος «γάμος». Ο διεθνής σέντερ ξεκίνησε τη σεζόν στη θυγατρική ομάδα των Σικάγο Μπουλς και το Δεκέμβριο μετακόμισε στην Κωνσταντινούπολη. Παρά το λίγο καιρό που βρίσκεται στην Τουρκία, ο 25χρονος είναι δυσαρεστημένος με το χρόνο συμμετοχής του και σύμφωνα με πληροφορίες, από το καλοκαίρι θα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού.

Ο επόμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στον «εξάστερο» είναι ο Λούκα Βιλντόσα. Το όνομα του Αργεντινού γκαρντ ακούστηκε πριν από λίγες εβδομάδες, ωστόσο τόσο ο ίδιος όσο και ο Ερυθρός Αστέρας έσπευσαν να το διαψεύσουν, κάτι που είναι λογικό, αφού η τρέχουσα σεζόν βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Οι πηγές του Prasinoforos.gr, ωστόσο, αναφέρουν πως ο 27χρονος πρώην NBAer θα φοράει τα «πράσινα» την επόμενη σεζόν.

Ο τελευταίος που έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό είναι ο Δημήτρης Μωραΐτης. Οι «πράσινοι» θέλουν να ενισχύσουν περαιτέρω τον ελληνικό «κορμό» της ομάδας και επέλεξαν τον γκαρντ του Περιστερίου. Ο 24χρονος διεθνής θα δώσει… βάθος στην περιφέρεια του «τριφύλλιου» και σημαντικές λύσεις προερχόμενος από τον πάγκο, ενώ παρά την ηλικία του έχει εμπειρίες από ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πηγή: prasinoforos.gr

Παυλοπούλου: «Εύχομαι οι οπαδοί μας να βρουν τον τρόπο και να είναι στο γήπεδο»

Previous article

Νικολογιάννης: «Σοβαρό θέμα η καταγγελία Κέλετ – Θα ήταν σημαντική ενδεχόμενη απουσία του Κουρμπέλη»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.