0

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μόνιμα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League, έχοντας την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και ο κυριότερος λόγος αυτού του επιτεύγματος έχει ονοματεπώνυμο: Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας διανύει το δεύτερο χρόνο του στο «τριφύλλι» και έχει καταφέρει, με τις εμφανίσεις του, να κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς όσο και του κόσμου των «πράσινων». Ο Παναθηναϊκός έχει δεχθεί μόλις 12 τέρματα σε 27 παιχνίδια πρωταθλήματος, κάτι που αποδίδεται στη γενικότερη καλή συμπεριφορά της άμυνας του, αλλά και στον 31χρονο γκολκίπερ.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, μπορεί να έχει κάνει κάποια λίγα λάθη, όμως είναι ο πιο σταθερός παίκτης του «τριφυλλιού» τη φετινή σεζόν, έχοντας αποδειχθεί… ήρωας όσες φορές τον χρειάστηκε η ομάδα. Ο Ιταλός είναι ο τερματοφύλακας με τα περισσότερα «clean sheets» στη Super League, έχοντας διατηρήσει ανέπαφη την εστία του σε 17 από τις 27 αγωνιστικές.

Συνολικά, στα δύο χρόνια που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό, ο 31χρονος γκολκίπερ δεν έχει δεχθεί γκολ σε 35 από τις 58 συμμετοχές του, με την «πράσινη» ΠΑΕ να κάνει σχετικό post, μετά τη «λευκή ισοπαλία» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Πηγή: prasinoforos.gr

Κέλετ στην Δανία: «Ναι, δέχθηκα απειλές για την ζωή μου»!

Previous article

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 81-62: Πάτησε τον ΠΑΣ Γιάννινα και πάει ολοταχώς για την πρώτη κούπα της σεζόν ο Παναθηναϊκός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.