0

Οι «πράσινοι» έχουν δύο νέα απρόοπτα ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ ενώ ο Ντουέιν Μπέικον έδωσε το παρών και θα αγωνιστεί στο ματς.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να ησυχάσει με τους τραυματισμούς του εν μέσω πολλών αγωνιστικών υποχρεώσεων. Οι «πράσινοι» έχουν δύο νέα απρόοπτα στην προπόνηση της Παρασκευής και ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με την ΑΕΚ (19.15).

Ο Δημήτρης Αγραβάνης υπέστη διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης. Ο Ελληνας πάουερ φόργουορντ θα υποβληθεί σε εξετάσεις το Σάββατο για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Φυσικά θα απουσιάσει από το ματς με την «Ενωση».

Ο Νέιτ Γουόλτερς ένιωσε ενόχληση στο γόνατο, πήγε για εξετάσεις που έδειξαν ότι ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα επιγονατιδικού στο δεξί γόνατο. Η παρουσία του στο ματς με τους «κιτρινόμαυρους» θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Αντίθετα ο Ντουέιν Μπέικον (διάστρεμμα αριστερής ποδοκνημικής) προπονήθηκε κανονικά και θα δώσει το παρών κόντρα στην ΑΕΚ. Εκτός παραμένει ο Ματέους Πονίτκα.

Η κίνηση που δείχνει πως ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα!

Previous article

Τι γίνεται με τα συμβόλαια Ιωαννίδη και Βαγιαννίδη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.