0

Ούτε που θέλει να ακούει για μεταγραφές ο Γιοβάνοβιτς, αλλά στον Παναθηναϊκό είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.

Ο Παναθηναϊκός είναι ισχυρό φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου μετά την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θέλει οι παίκτες του να σκέφτονται κάτι άλλο πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι και ο ίδιος δεν θέλει ούτε να ακούει για μεταγραφές.

Θα αργήσει το πράγμα στον Παναθηναϊκό. Τι εννοούμε; Από τη στιγμή που ο Σέρβος τεχνικός του «τριφυλλιού» θέλει τα πάντα να περνούν από τα χέρια του, μέσα στα play off μην περιμένετε και πολλά πολλά. Τουλάχιστον σε όσα αφορούν την επόμενη σεζόν.

Διότι, αυτή τη στιγμή προέχει το πρωτάθλημα και συγκεκριμένα ο αγώνας με τον Βόλο. Εκεί όπου ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει διαθέσιμους Τσοκάι και Κουρμπέλη. Με άλλα λόγια, στα χαφ υπάρχει τρύπα.

Ας δούμε όμως μερικές από τις ανοιχτές υποθέσεις που έχει ο Παναθηναϊκός. Πρώτη η ανανέωση του αρχηγού Κουρμπέλη, μετά οι οριστικές αποφάσεις για Σάρλια και Πούγγουρα, το αν θα συνεχίσει ο Πούχατς και φυσικά οι επεκτάσεις συμβολαίων προεξέχοντος του Ιωαννίδη.

Ωστόσο η καθυστέρηση σε αυτά αλλά και τις μεταγραφές, πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Πάντως άνθρωποι του κλαμπ τσεκάρουν στόχους για παν ενδεχόμενο, ενώ μία πρώτη λίστα για τις ανάγκες του «τριφυλλού» έχει ήδη δημιουργηθεί.

Το έσπασαν και αυτό το αρνητικό ρεκόρ

Previous article

Θανάσης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Μήτογλου και… Παπαπέτρου: Η «ελληνοποίηση» του Παναθηναϊκού

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.