0

O Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, Μπερνάρ Ντουάρτε, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσα από τα social media, με αφορμή το γεγονός πως η Ατλέτικο Μινέιρο συμπλήρωσε 115 χρόνια ζωής.

Θυμίζουμε πως ο 30χρονος αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του συλλόγου από το 2006 ως το 2010, ενώ για την επόμενη τριετία αποτέλεσε μέλος της πρώτης ομάδας.

Αναλυτικά το μήνυμα του αναφέρει:

“Συγχαρητήρια, είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία και ακόμα πιο πολύ για το γεγονός ότι φόρεσα αυτή τη φανέλα. Εύχομαι να έρθουν πολλά χρόνια με νίκες και όμορφες ιστορίες και ονειρεύομαι να είμαι μέρος της κάθε στιγμής.

Δείτε την ανάρτηση εδώ:

Pao 624x1024

Τα σενάρια για επιστροφή Μπερνάρ στη Βραζιλία – Πώς έχουν τα δεδομένα

Ο Μπερνάρ έγραψε τη δική του ιστορία στην Ατλέτικο Μινέιρο, αφού την οδήγησε το 2013 στην κατάκτηση του Copa Libertadores και παράλληλα αποτελεί την πιο ακριβή πώληση στην ιστορία της ομάδας, η οποία έβαλε στα ταμεία της 25 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει στη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Από πέρυσι, λοιπόν, υπήρχαν σενάρια που τον ενέπλεκαν με τη βραζιλιάνικη ομάδα, η οποία «σκάλισε» την περίπτωσή του, αλλά διαπίστωσε πως δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του, με τον Μπερνάρ να καταλήγει τελικά στον Παναθηναϊκό.

Ο Ρικάρντο Αλεντσάρ, πάντως, που ασχολείται με θέματα της Ατλέτικο Μινέιρο, αναφέρθηκε στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στην πατρίδα του και στη συγκεκριμένη ομάδα, τονίζοντας πάντως και ο ίδιος πως πολύ δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο μέσα στο 2023.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, άλλωστε, υπολογίζει κανονικά τον Βραζιλιάνο και για την επόμενη σεζόν, ο Μπερνάρ περνά καλά στην Ελλάδα και θέλει να παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με το τριφύλλι κι έτσι το σενάριο της αποχώρησής του δεν μοιάζει ιδιαίτερα πιθανό…..εκτός και αν όλα έχουν αλλάξει, στο μυαλό του Βραζιλιάνου…

Λάσο: «Είμαι έτοιμος να επιστρέψω στους πάγκους, έχω ήδη προσφορές»

Previous article

Έγινε μια πρώτη συνομιλία με τον ατζέντη του Ιωαννίδη – Τριπλασιάζει τις αποδοχές του!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.