0

Θετικό ήταν το πρόσημο σήμερα για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που αγωνίστηκαν με τις Εθνικές τους ομάδες, σε αναμετρήσεις για την δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2024.

Τόσο ο Άνταμ Τσέριν όσο και ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς αγωνίστηκαν βασικοί στην αναμέτρηση της Σλοβενίας με το Σαν Μαρίνο. Ο πρώτος ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων. Αγωνιζόμενος στην μεσαία γραμμή έφτιαχνε όλο το παιχνίδι της ομάδας του και ζήτημα είναι να έκανε έστω και ένα λάθος καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μάλιστα και στο προηγούμενο ματς της Σλοβενίας με το Καζακστάν (νίκη εκτός έδρας με 2-1) ήταν από τους κορυφαίους.

Ο Βέρμπιτς από την άλλη, αγωνίστηκε για 82 λεπτά και ήταν αρκετά καλός. Είχε συμμετοχή στο 1-0 της ομάδας ενώ είχε αρκετές πετυχημένες προσωπικές ενέργειες. Το μόνο που του έλειψε από το σημερινό ματς ήταν το γκολ. Στο πρώτο μέρος αγωνίστηκε ως αριστερός εξτρέμ ενώ στο δεύτερο έπαιξε στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Στο 2-0 της Σλοβενίας επί του Σαν Μαρίνο, ο Σέσκο πέτυχε το πρώτο γκολ από κοντά (57΄) ενώ το δεύτερο ήταν αυτογκόλ του Ντι Μάϊο.

Από την άλλη ο Χόρνουρ Μάγκνουσον είχε εύκολο απόγευμα στη νίκη με 7-0 της ομάδας του εκτός έδρας επί του Λίχτενσταιν. Ο Ισλανδός σέντερ μπακ είχε σωστές τοποθετήσεις και βοήθησε πολύ στην επιθετική ανάπτυξη της Εθνική του ομάδας. Έγινε αλλαγή στο 65ο λεπτό, μιας και όλα είχαν κριθεί από νωρίς, καθώς το σκορ σε εκείνο το σημείο ήταν ήδη 3-0.

Χριστινάκη: «Ήταν ομαδική προσπάθεια η κατάκτηση του Κυπέλλου» (Vids)

Previous article

Αποχώρησε ο Ιωαννίδης από την προπόνηση της Εθνικής!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.