0

Από τα πρώτα αγωνιστικά λεπτά του Ρούμπεν Πέρεθ στην Ελλάδα, δεν έπρεπε να είσαι “ειδικός” με το άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο για να καταλάβεις ότι το μεγάλο “όπλο” του Ισπανού είναι η… πάσα αλλά και ο έλεγχος του ρυθμού ενός αγώνα.  

Ο Πέρεθ σε έναν μήνα από τώρα (26 Απριλίου) συμπληρώνει 34 χρόνια ζωής, ωστόσο παραμένει μία από τις βασικές “κολώνες” μιας ομάδας που οδεύει ολοταχώς προς το πρωτάθλημα, όντας ο “τροχονόμος” της!  

Ο άλλοτε παίκτης της ισπανικής La Liga, βλέπει όλα τα “φώτα” να πέφτουν επάνω του, όσον αφορά το σκάουτινγκ των αντιπάλων, καθώς οι αντίπαλοι προπονητές “κυκλώνουν” το όνομά του, όταν καταστρώνουν τα πλάνα τους για να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό.  

Τη φετινή σεζόν, ο Πέρεθ έχει εξουδετερωθεί αρκετές φορές από τις αντίπαλες ομάδες, αφού πλέον έχουν καταλάβει όλοι το πόσο σημαντικός είναι στο παιχνίδι του Τριφυλλιού, ωστόσο ο ίδιος βρίσκει εναλλακτικούς τρόπους για να “ξεκλειδώνει” την πίεση. Τρόποι οι οποίοι πηγάζουν μέσα από την αστείρευτη ποιότητά του.  

Σίγουρα ένας από αυτούς είναι και η ακρίβεια που έχει στις μακρινές πάσες. Το “εξάρι” του Παναθηναϊκού έχει 6.7 εύστοχες μακρινές μπαλιές ανά παιχνίδι, όντας πρώτος σε αυτή την κατηγορία ανάμεσα σε όλους τους παίκτες της Super League.  

Αν μη τι άλλο, ο Πέρεθ έχει αποδείξει πως αυτό το στοιχείο έχει αποδειχθεί ευεργετικό για τους Πράσινους, καθώς θυμίζουμε πως από μία τέτοια πάσα ο Αϊτόρ σκόραρε στην Τούμπα, ο Παλάσιος “άνοιξε” το σκορ στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ αλλά και ο Ιωαννίδης “σέρβιρε” έτοιμο γκολ στον Μαντσίνι στο “Κλ. Βικελίδης”.  

“Τρελάθηκε” ο Γιαννακόπουλος και… τινάζει τη μπάνκα στον “αέρα” με απίθανο μπάτζετ!

Previous article

Και εντελώς ξαφνικά να και η Intrakat στο νέο γήπεδο στο Βοτανικό!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.