0

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι must win για εμάς, ιδιαίτερα μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Ζητήσαμε από τους παίκτες να παίξουν σκληρή άμυνα. Παίξαμε καλά στην δεύτερη και τη τρίτη περίοδο στην άμυνα. Όλοι οι παίκτες είχαν τον ίδιο στόχο και ήταν στην ίδια σελίδα. Αλλά θέλω να σταθώ στο ότι κάναμε το καλύτερο παιχνίδι επιθετικά τον τελευταίο μήνα και είναι ενδεικτικές οι 21 ασίστ και οι καλές συνεργασίες που είχαμε. Δεν ήταν κάτι όμως, ήταν ένα απλό παιχνίδι, δεν είμαστε χαρούμενοι γενικά και πλέον κοιτάμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, γιατί έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε».

Για το αν η ομάδα έχει τη φιλοσοφία του πλέον: «Νομίζω ότι επειδή κάναμε μία καλή εμφάνιση δεν πρέπει να μιλάμε πολύ. Στο διάστημα που είμαι εδώ δεν έχουμε σταθερότητα και έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα. Είναι κάτι που έχω πει και στους παίκτες ότι δεν μπορούμε και λόγω της έλλειψης των προπονήσεων να περάσουμε μία νέα φιλοσοφία, αλλά επειδή είναι μία κακή χρονιά για τον Παναθηναϊκό δεν πρέπει να ξεχωρίζουμε παιχνίδια και να μην καταλαβαίνουμε τη σημασία τους, κάτι που έχει φανεί να συμβαίνει και στη δική μου θητεία».

Βραδιά… καριέρας για τον Παπαγιάννη στην Euroleague με 3 ρεκόρ

Previous article

Τρινκιέρι: «Τα αδέρφια Καλαϊτζάκη και ο Μποχωρίδης έκαναν την διαφορά»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.