0

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος του πρότζεκτ Personas by Reader και μεταξύ άλλων μίλησε και για τον Παναθηναϊκό.

Aναλυτικά όσα είπε ο Άδωνις:

“Δεν πολυπηγαίνω στο γήπεδο πια. Ήμουν και είμαι Παναθηναϊκός. Είχα διαρκείας πολλά χρόνια και ακόμα έχω. Όμως μετά το πρώτο μνημόνιο το οποίο ψήφισα τότε, μου φώναζαν όταν πήγαινα στο γήπεδο, το κλίμα δεν ήταν καλό. Σκέφτηκα λοιπόν ότι θα ήταν άσχημο να πάω, να ακούσω καμιά ατάκα, να πλακωθώ με κανέναν, να βγει σε βίντεο και να γίνει πολιτικό ζήτημα. Κι έτσι τότε έκοψα το γήπεδο. Έκτοτε αυτή η συνήθεια που είχα από τα νιάτα μου σταμάτησε. Ασχολούμαι όμως. Όταν μπορώ, βλέπω. Είδα ας πούμε τις προάλλες, αυτόν τον διαιτητή στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός. Ήταν κωμωδία”.

“Ένα επίσης λάθος της ζωής μου είναι που κατέβηκα στο παναθηναϊκό συλλαλητήριο το 2008. Συγχωρώ τον εαυτό μου λόγω ηλικίας. Τότε ο αείμνηστος Βγενόπουλος μας είχε πείσει ότι υπάρχει εύκολος τρόπος να κάνουμε τον Παναθηναϊκό αυτοκρατορία και να παίρνουμε τα πρωταθλήματα. Είχε δείξει ως υπαίτιους την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Λόγω ηλικίας, δεν είχα καταλάβει πόσο μεγάλη ευλογία για την ομάδα ήταν οι Βαρδινογιάννηδες και πόσο ακραίος λαϊκισμός ήταν αυτά που έλεγε ο Βγενόπουλος.

Στην πραγματικότητα, η πορεία αυτή ήταν ένα μεγάλο λάθος και ο κόσμος του Παναθηναϊκού το κατάλαβε εκ των υστέρων. Είχα πράγματι φορέσει τη φανέλα του Κωνσταντίνου ανάποδα. Την είχα αγοράσει, εκείνος έφυγε από τον Παναθηναϊκό, οπότε την έβαλα ανάποδα για να μη φαίνεται το όνομά του”.

Στο κατάμεστο κλειστό της Λεωφόρου για το 2-2!

Previous article

Με τρεις απουσίες ξεκίνησε προετοιμασία για Ολυμπιακό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.