0

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για έναν ακόμη…τελικό. Του έχουν απομείνει 9.

Βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού “πίνακα” ολόκληρη τη σεζόν, με εξαίρεση 2 αγωνιστικές. Όμως, το σημαντικό, είναι πρωτοπόρος μετά και το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος.

Στόχος του Τριφυλλιού, είναι μετά από κάθε αναμέτρηση που θα δίνει να έχει…όλο τον κόσμο από κάτω του. Για να συμβεί αυτό, θα χρειαστούν νίκες. Ειδικά κόντρα στον Βόλο. Που είναι αναμφίβολα μια μαχητική ομάδα με ποιότητα, όμως κακά τα ψέματα είναι τουλάχιστον θεωρητικά ο ευκολότερος αντίπαλος στα playoff.

Οι Πράσινοι την φετινή σεζόν, έχουν ήδη αντιμετωπίσει τον Βόλο 4 φορές. Έχουν ισάριθμες νίκες. Πρόκειται για 2 επικρατήσεις στην κανονική διάρκεια της Superleague και άλλες τόσες για το Κύπελλο Ελλάδος. Ενώ, το συνολικό σκορ στα 4 αυτά ματς είναι 12-1.

Πάντως, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν εφησυχάζει. Γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ο Βόλος είναι μία ομάδα που στα playoff δεν έχει κάτι να χάσει. Αυτό την κάνει πολύ επικίνδυνη. Αν θέλει το Τριφύλλι τους 3 βαθμούς, ακόμη και μέσα στη Λεωφόρο θα πρέπει να είναι…στην τσίτα και να αντιμετωπίσει τον αγώνα με τον απαραίτητο σεβασμό.

Σε περίπτωση που οι Πράσινοι πάρουν το “τρίποντο”, τότε θα παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού “πίνακα”, όταν και αν γίνει στα υπόλοιπα ματς. Έπειτα, θα του απομένουν 8 “τελικοί”. Ο στόχος είναι να μικραίνει ο αριθμός των αναμετρήσεων που απομένουν και ο Παναθηναϊκός να παραμένει πρωτοπόρος. Και αν γίνεται να μεγαλώνει κιόλας την διαφορά του από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Τελική ευθεία για Βόλο – Οι πιθανότητες για Ιωαννίδη, Σπόραρ

Previous article

Αίσχος πανό για τη δολοφονία Φιλόπουλου στο ΣΕΦ! (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.