0

Λιγότερο από οκτώ ώρες χρειάστηκαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού προκειμένου να εξαντλήσουν τα εισιτήρια της αναμέτρησης της Κυριακής με το Βόλο στο γήπεδο της Λεωφόρου (6 μ.μ.).

Οι πράσινοι καλούνται να εκμεταλλευτούν για πρώτη φορά στο μίνι πρωτάθλημα την έδρας τους και ταυτόχρονα επιβάλλεται να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική τους ανωτερότητα, έχοντας ως δεδομένο ότι και η παραμικρή απώλεια βαθμών μπορεί να αποβεί καθοριστική στην έκβαση του πρωταθλήματος.

Το τριφύλλι βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και ευελπιστεί να παραμείνει εκεί μέχρι το φινάλε, γνωρίζοντας ότι η παράμετρος της Λεωφόρου μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο. Στην ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού, άλλωστε, αναμένεται να μην πέφτει καρφίτσα.

Τα εισιτήρια βγήκαν προς διάθεση το μεσημέρι της Πέμπτης και λίγο πριν τις 8 το βράδυ υπήρξε επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του τριφυλλιού που ανέφερε τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια του αγώνα playoffs του πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2022-23 της Κυριακής κόντρα στον Βόλο εξαντλήθηκαν. Είναι πιθανό να υπάρξουν επιστροφές εισιτηρίων από χορηγούς, τα οποία και θα τεθούν άμεσα προς διάθεση.

Για ακόμα μία φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, οι εξέδρες του γηπέδου της Λεωφόρου θα είναι γεμάτες! Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας μας για τη θερμή υποστήριξη».

Σερέλης: «Άμυνα για 24″ και συγκέντρωση, να έχουμε κέρδος για το πρωτάθλημα»

Previous article

Ο Μανούχος σφυρίζει στην Λεωφόρο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.