0

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Βόλο στη Λεωφόρο μπήκε στην τελική της ευθεία. Ιωαννίδης, Σπόραρ και Κουρμπέλης επέστρεψαν σε φουλ ρυθμό προπονήσεων.

Ο Φώτης Ιωαννίδης θα πάρει πιθανότατα φανέλα βασικού, ενώ οι Άντραζ Σπόραρ και Δημήτρης  Κουρμπέλης θα βρίσκονται στον πάγκο. Ο Σλοβένος φορ θα είναι 100% έτοιμος να βοηθήσει,ενώ ο Έλληνας αμυντικός μέσος θα πάρει χρόνο μόνο αν χρειαστεί, καθώς ο Ιβάν Γιοβάνονβιτς θέλει να τον έχει στο 100% για τα ντέρμπι με Άρη και Ολυμπιακό που έρχονται την επόμενη εβδομάδα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι τακτικής. Ο Πούχατς δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης και δύσκολα θα είναι έτοιμος για την Κυριακή, αλλά αυτό θα ξεκαθαριστεί την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με αρκετές επιστροφές πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης» η προπόνηση του Παναθηναϊκού. Στο πρόγραμμα της ομάδας ενσωματώθηκαν οι Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, Σπόραρ. Αντίθετα απουσίασε λόγω ίωσης ο Πούχατς.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι τακτικής».

 

Ήττα από τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και δυσκόλεψε το πρωτάθλημα πολύ….

Previous article

Σερέλης: «Άμυνα για 24″ και συγκέντρωση, να έχουμε κέρδος για το πρωτάθλημα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.