0

 Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, βρέθηκε στο Κορωπί σήμερα και παρακολούθησε από κοντά την τελευταία προπόνηση του τριφυλλιού πριν την αναμέτρηση με τον Βόλο για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ είχε μάλιστα και μια σύντομη κουβέντα με τον προπονητή της ομάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.  Ο Αλαφούζος είδε όλη την προπόνηση του τριφυλλιού και έδειξε άλλη μία φορά φέτος ότι βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, σε μία περίοδο που η σεζόν έχει μπει στην πιο κρίσιμη καμπή της.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει την στήριξή του φέτος καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σλάβια Πράγας, ο Αλαφούζος ταξίδεψε μαζί με το τσάρτερ της ομάδας και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση ενώ δίνει το παρών και σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας. Σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσουμε και τα πριμ που έχει δώσει στους παίκτες από την αρχή της σεζόν ως ένα παραπάνω κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και τις υπόλοιπες φορές που έχει βρεθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

 

Παναθηναϊκός για Κυράστα: «Πέρασαν 19 χρόνια από εκείνη την πρωταπριλιά που θέλαμε να είναι φάρσα»

Previous article

Θύρα 13 για Κυράστα: «Για πάντα στην καρδιά μας» (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.