0

Ο Αϊτόρ έκανε ποστ στα social media στο οποίο εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή του στη Λεωφόρο και ευχαρίστησε τους φίλους του Παναθηναϊκού για την υποστήριξή τους.

Ο πιο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν για τον Παναθηναϊκό, ο Αϊτόρ, βρέθηκε στη Λεωφόρο για το ματς με τον Βόλο, εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα της «πράσινης» κερκίδας.

Ο Ισπανός επιθετικός έκανε τη Δευτέρα (3/4) μια ανάρτηση στο twitter μέσω της οποίας εξέφρασε τη χαρά του που επέστρεψε στο «σπίτι» του, όπως αποκάλεσε τη Λεωφόρο. «Πίσω στο σπίτι, σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και το πάθος σας», έγραψε συγκεκριμένα ο Αϊτόρ.

Υπενθυμίζουμε πως ο Αϊτόρ είχε υποβληθεί σε επέμβαση για αποκατάσταση του πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο, και πλέον έχει επιστρέψει στην Ελλάδα για το τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Στο μεσοδιάστημα, υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2025.

 

 

Η παρακάμερα του Παναθηναϊκός-Βόλος – Το κοντράστ συναισθημάτων πριν και μετά το πέναλτι (Vid)

Previous article

Νικολογιάννης: «Πρέπει να κάνει μεγάλη νίκη σε ντέρμπι ο Παναθηναϊκός για να καλύψει την γκέλα»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.