0

Ο Χρήστος Σερέλης αξιοποιεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Παναθηναϊκού, αλλά και του ελληνικού αθλητισμού

Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένα άλλη ομάδα με την έλευση του Χρήστου Σερέλη. Αυτό γιατί όταν ήταν ο Ντέγιαν Ράντονιτς στον πάγκο του Τριφυλλιού, πολλοί παίχτες έμεναν ανεκμετάλλευτοι. Από την στιγμή που ήρθε ο Έλληνας τεχνικός έχει δώσει ρόλο σε παίχτες που δεν τον είχαν πριν. Ένας από αυτούς είναι ο ταλαντούχος Λευτέρης Μαντζούκας.

Ο Έλληνας ψηλός δείχνει ότι αξίζει να έχει χρόνο συμμετοχής τόσο στο Ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Euroleague. Ο Μαντζούκας έχει χαρακτηριστικά που σπανίζουν για την ηλικία του. Όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό ήταν αδύνατος και δεν είχε ακόμα κορμί για επαγγελματικό μπάσκετ. Αυτή τη στιγμή όμως το ύψος του, αλλά και η μυϊκή του μάζα τον κάνουν αξιοζήλευτο.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται το τρίποντο του Μαντζούκα

Το στοιχείο που τον κάνει να ξεχωρίζει όμως, είναι άλλο. Η ικανότητα του στο να σκοράρει πίσω από τα 6,75 είναι το μεγαλύτερο προσόν του. Δεν είναι πολλοί οι παίχτες στην Ευρώπη που έχουν το σουτ τριών πόντων στο… αίμα τους. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το ύψος του Μαντζούκα. Ο Έλληνας διεθνής βλέπει τον κόσμο από τα 2 μέτρα και 7 εκατοστά και έχει τρίποντο… φαρμάκι. Παίκτες με αυτή την ικανότητα αλλά και τέτοιο ύψος είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.

Το παράδοξο της υπόθεσης όμως είναι ότι ο Μαντζούκας επί Ντέγιαν Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό έπαιρνε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Ο Μαυροβούνιος προτιμούσε να χρησιμοποιεί μέχρι και τον Γ. Καλαϊτζάκη στο 4 χωρίς να έιναι η θέση του. Ευτυχώς με τον Χρήστο Σερέλη αυτό έχει αλλάξει ριζικά και ο Λευτέρης Μαντζούκας δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να “ποντάρει” πολλά σε αυτόν για το μέλλον.

Νικολογιάννης: «Γκέλα που πονάει πάρα πολύ, πρέπει ο Παναθηναϊκός να πάρει και τα δύο επόμενα ματς»

Previous article

Ο Παναθηναϊκός καλείται να δείξει χαρακτήρα, γιατί έχει πολύ δρόμο ακόμα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.