0

Ο Παναθηναϊκός είναι διεκδικητής του πρωταθλήματος χάρη στον Γιοβάνοβιτς αλλά με το Βόλο έκανε και αυτός λάθη.

Μην τα λέμε και τα ξαναλέμε. Ο Παναθηναϊκός που δεν πήγαινε καθόλου καλά διεκδικεί το πρωτάθλημα κυρίως χάρη στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής που έχει σχεδόν το απόλυτο κουμάντο και είναι εκείνος που επιλέγει και τις μεταγραφές που θα γίνουν, είναι και εκείνος που θα έχει τα credits.

Είτε ο Παναθηναϊκός πάρει το πρωτάθλημα της Super League 1 είτε όχι. Εδώ βέβαια που έχει φτάσει το «τριφύλλι» θα είναι αποτυχία να μην το πάρει, μη λέμε μισόλογα.

Απέναντι λοιπόν στο Βόλο ο Γιοβάνοβιτς έκανε λάθη. Και έκανε δύο που ήταν κομβικά και αφορούσαν τις αλλαγές του.

Έβγαλε τον Μαντσίνι που έως και εκείνο το λεπτό δεν μπορεί να πει κανείς πως ήταν εκτός παιχνιδιού. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ότι καλό γινόταν, γινόταν από τη δική του πλευρά αριστερά.

Ο Αργεντινός είχε διάθεση και αυτό φαινόταν. Ο Κλαϊνχάισλερ που μπήκε μέσα καλός ήταν αλλά όπως και να έχει, ο Μαντσίνι είναι καλύτερος παίκτης.

Επίσης λάθος που ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε 4-4-2 και μάλιστα με τέτοια αμυντική προσέγγιση του αντιπάλου.

Έπρεπε να γεμίσει την περιοχή ήταν φανερό. Αλλά τελικά έβγαλε Ιωαννίδη και έβαλε Σπόραρ με τον Παναθηναϊκό να συνεχίζει με ένα φορ.

Εδώ σε άλλα και άλλα ματς έπαιξε με δύο επιθετικούς, τώρα γιατί δεν το ακολούθησε ξέρει μόνο ο ίδιος ο Γιοβάνοβιτς.

Η πληγή του γκολ

Previous article

Το πρώτο do or die ματς… μέχρι το επόμενο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.