0

Αποφασισμένος να επιστρέψει άμεσα σε φουλ ρυθμούς είναι ο Αϊτόρ ο οποίος με ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο twitter ένα νέο βίντεο από την προετοιμασία που πραγματοποιεί στο Κορωπί.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και μεγάλος άτυχος της σεζόν για τους «πράσινους» συνεχίζει να προπονείται ατομικά στο Κορωπί αλλά και ενημερώνει τους οπαδούς της ομάδας αναφορικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Μάλιστα ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού» στη Super League, λίγες ώρες μετά την παρουσία του στο «Απόστολος Νικολαΐδης» όπου για το μας με τον Βόλο, ανέβασε το απόγευμα της Τρίτης (4/4) ένα βίντεο στο οποίο πραγματοποιεί ασκήσεις με την μπάλα αποδεικνύοντας τη «δίψα» του για επιστροφή!

Θυμίζουμε ότι ο Αϊτόρ, υπέστη ολική ρήξη χιαστού στις 23 Οκτωβρίου στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Άρη στη Λεωφόρο για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

 

Συγκλονίζει ο Έκι Γκονζάλες: «Μου ζήτησαν λεφτά για να μην σκοτώσουν εμένα και την οικογένεια μου»!

Previous article

Μλαντένοβιτς: «Όλα είναι ανοιχτά – Δεν έχω υπογράψει στη Λέγκια, ούτε αλλού»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.