0

«Ο Βοτανικός είναι ένα τεράστιο έργο η ανάπλαση για την Αθήνα, αλλά κυρίως για τον Παναθηναϊκό, που θα αποκτήσει ένα σύχρρονο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα είναι το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα. Και φέτος τελειώνουμε στο Κορωπί τα έξι γήπεδα και θα είμαστε η ομάδα στην Ελλάδα με τις καλύτερες υποδομές», ανέφερε αρχικά για το γήπεδο.

Στη συνέχεια έριξε… βόμβες για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Υπάρχει μία τεράστια διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την βλέπουμε καθημερινά. Αυτό δεν το έχει αντιμετωπίσει η κυβέρνηση και δεν ξέρω αν είναι διατεθειμένη και αν θέλει να την αντιμετωπίσει».

Για το αν το νέο γήπεδο θα αλλάξει την ατμόσφαιρα στο ελληνικό γήπεδο, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν εμφανίστηκε αισιόδοξος: «Αν δεν εφαρμοστούν οι νόμοι κι αν οι πολιτικοί δεν αποφασίσουν να τους εφαρμόσουν αντί να τους αγνοούν, τότε δεν θα αλλάξει τίποτα. Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι και δεν υπάρχουν οι συνθήκες που να με κάνουν να μην είμαι απογοητευμένος».

Σε ερώτηση για το πρωτάθλημα, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.

«Αλλοίωσε το ματς ο διαιτητής, αλλά έδειξε καρδιά ο Παναθηναϊκός»

Previous article

Με Παναθηναϊκό και Τόμας οι 10 καλύτερες ασίστ του Μαρτίου στην Euroleague (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.