0

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε ακόμα μία ήττα τη φετινή σεζόν, κάτι που πλέον του έχει γίνει συνήθεια, με τον Χρήστο Σερέλη στις σχεδόν 50 μέρες που κλείνει στον πάγκο του «τριφυλλιού» να έχει ρεκόρ 5-10. Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την σεζόν στην Basketleague με 6 ήττες, κάτι που είχε να συμβεί σε κανονική διάρκεια από το μακρινό 1996-1997!

Οι «πράσινοι» έχουν αφήσει πίσω τους την εποχή του Ντέγιαν Ράντονιτς, έχουν δείξει σημάδια βελτίωσης, αλλά ακόμα αναζητείται η σταθερότητα, κάτι που συνεχίζει να επιτρέπει τα σκαμπανεβάσματα στον Παναθηναϊκό.

Ο Σερέλης στις πρώτες σχεδόν 50 μέρες (47 για την ακρίβεια) στον πάγκο του «τριφυλλιού» μετράει μόλις 5 νίκες και 10 ήττες, στις οποίες πέρα από τα ματς της Euroleague, είναι και αυτές από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Περιστέρι.

Η ομάδα του Σερέλη έχει καταφέρει να επιβληθεί μόνο κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα, Βιλερμπάν, Απόλλων Πατρών, Μπάγερν και Κολοσσό, έχοντας γνωρίσει την ήττα από Αρμάνι Μιλάνο, Αναντολού Εφές, Μονακό, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό (δις), ΑΕΚ, Μπαρτσελόνα, Άλμπα και Περιστέρι.

Αναλυτικά τα ματς του Σερέλη στον πάγκο του Παναθηναϊκού:

Αρμάνι – Παναθηναϊκός 78-76

Παναθηναϊκός – Εφές 82-87

Μονακό – Παναθηναϊκός 84-70

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 81-73

Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας 76-66

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός 82-86

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 74-76

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα 74-88

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 77-73

Παναθηναϊκός – Μπάγερν 86-76

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 81-73

Παναθηναϊκός – Απόλλων 108-77

Κολοσσός – Παναθηναϊκός 59-96

Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου 84-88

Περιστέρι – Παναθηναϊκός 96-89

 

Πρώτη φορά 6 ήττες στη κανονική διάρκεια μετά το 1997!

Το Τριφύλλι γνώρισε ακόμα μία ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από το Περιστέρι, και το σημερινό κίτρινο φύλλο για την ομάδα του coach Σερέλη ήρθε να προστεθεί σ’ αυτά από τα παιχνίδια με Ολυμπιακό (2 φορές), Άρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Συνολικά ο Παναθηναϊκός τελείωσε την regular season με ρεκόρ 16-6 (και 2-4 στα τελευταία 6 παιχνίδια του στο εγχώριο πρωτάθλημα), με τις 6 ήττες να είναι οι περισσότερες που έχει κάνει από το μακρινό 1996-1997.

Τότε ο πρωταθλητής Ευρώπης της προηγούμενης χρονιάς με τον Μπόζινταρ Μάλκοβιτς στο τιμόνι στο πρώτο μισό της χρονιάς και τον Μιχάλη Κυρίτση στο δεύτερο, είχε τελειώσει την κανονική διάρκεια με 18 νίκες και 8 ήττες, τερματίζοντας 3ος στη βαθμολογία πίσω από Ολυμπιακό και ΑΕΚ που είχαν αμφότεροι ρεκόρ 21-5.

Από εκείνη την σεζόν κι έπειτα, οι Πράσινοι ουδέποτε είχαν κάνει πάνω από 5 ήττες. Μέχρι φέτος…

 

Σερέλης: «Ήμασταν απίστευτα κακοί στην άμυνα – Θα είμαστε διαφορετικοί στα playoffs»

Previous article

Περιστέρι – Παναθηναϊκός 96-89: Τα highlights από την νίκη του Περιστερίου κόντρα στον Παναθηναϊκό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.