0

O Ηρακλής ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό Β΄ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και παρότι είχε αρκετές ευκαιρίες, πέτυχε ένα τέρμα και τελικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα ισοφαρίστηκε.

Στο 11ο λεπτό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έκαναν την πρώτη τους ευκαιρία,οταν από γύρισμα του Πανάγου από δεξιά, ο Άλεξιτς σούταρε από το ύψος του πέναλτι, με τον Ξενόπουλο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Εννιά λεπτά αργότερα μάλιστα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι στο 20ο λεπτό. Συγκεκριμένα, απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιουμπιτάνα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ξενόπουλου, με τον Χρουσιέλ να κάνει την κεφαλιά στην επαναφορά και τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού Β να αποκρούει αυτή την φορά.

Ο Ηρακλής είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο και στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα όπως και στο πρώτο.

Ο Παναθηναϊκός Β δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα, έχοντας τις γραμμές του σε μεγάλη απόσταση, με τον Ηρακλή να πιέζει και να φτάνει στο 0-1 στο 67’, όταν από κεφαλιά πάσα του Τόμας ο Γιουμπιτάνα έπιασε το σουτ στην κίνηση και άνοιξε το σκορ.

Ο Άλεξιτς έχασε μια ακόμα ευκαιρία για το 0-2, στο αμέσως επόμενο λεπτό, με τους Πράσινους να βρίσκουν μια αντεπίθεση στο 78ο λεπτό, αλλά τον Μπιλάλ να μην μπορεί να κάνει την προβολή στο γύρισμα του Κρυπαράκου από τα δεξιά. Τελικά, ο Παναθηναϊκός Β κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, στο 87’, από εκτέλεση φάουλ του Αθανασακόπουλου στο δεύτερο δοκάρι και κεφαλιά του Προδρομίτη, που έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Βελλίδη.

Με τον Κρυπαράκο να κάνει ένα επικίνδυνο γέμισμα από τα δεξιά, στο 90ο λεπτό, αλλά να μην βρίσκεται κάποιος συμπαίκτης του να κάνει την προβολή και την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αθανασακόπουλου στις καθυστερήσεις να περνάει άουτ.

Παναθηναϊκός Β: Ξενόπουλος, Λάμψιας (65’ Αθανασακόπουλος), Προδρομίτης, Σιδεράς (65’ Αντωνίου), Μαρτίνης, Εμπό (74’ Μαντσίνι), Καραμπάς (60’ Βουτσάς), Κυριόπουλος, Φουρτάδο (59’ Κρυπαράκος), Ταβάρες, Μπιλάλ.

Ηρακλής: Βελλίδης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Κωστούλας, Βιτλής, Σίλβα (88’ Δοϊράνλης), Παπαστεριανός (74’ Χειρίτραντας), Κουντουριώτης (55’ Κούστα), Τόμας (87’ Τότσκα), Γιουμπιτάνα, Αλεξιτς.

 

Η παρακάμερα του ντέρμπι: Το ξέσπασμα στο «ηφαίστειο» της Λεωφόρου! – Όσα δεν «έπιασαν» οι κάμερες

Previous article

Ο Παναθηναϊκός νίκησε σαν πρωταθλητής!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.