0

Άκρως αποκαλυπτικός ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε live που έκανε ο ίδιος!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε για ακόμα μια φορά μέσα από το Instagram στα θέματα που… καίνε τον Παναθηναϊκό! Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ έκανε live μετάδοση στον προσωπικό του λογαριασμό και ήταν αποκαλυπτικός όσον αφορά τα δρώμενα στον Εξάστερο!

Αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε πως έχει φτάσει στο step 8, όπου και είναι τα βήματα για την επόμενη μέρα. Επίσης θέλησε να κάνει ένα σχόλιο για τον Αγραβάνη, τονίζοντας πως… γουστάρει πολύ τον Αγραβάνη, καθώς τα δίνει όλα στο παρκέ. Όσον αφορά τον Μαντζούκα είπε: “Είναι ΘΕΟΣ με όλα τα γράμματα κεφαλαία! Ιεροσυλία αυτό που θα πω, αλλά μου θυμίζει τον Φράγκι στα νιάτα του!” Έπειτα πρόσθεσε ότι ο Μαντζούκας είναι ο αγαπημένος του μαζί με τον Πάρις Λι!

Τέλος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ζήτημα του ΟΑΚΑ! Τόνισε ότι θα γίνουν αρκετές αλλαγές μέχρι τον Σεπτέμβριο, ενώ είπε ξεκάθαρα πως εξασφάλισε και το πάρκινγκ! Ένας φίλος τον ρώτησε για το περίφημο “μέχρι τέλους” των Αγγελόπουλων και ο Γιαννακόπουλος απάντησε: “Μέχρι το καλοκαίρι γιατί μετά έχει… τσο και λο”

Παναθηναϊκός – Θέτις 3-0: Έκανε αυτό που έπρεπε και πήρε την πρόκριση

Previous article

Ετοιμάζει «μπαμ» με Σαμαντάν ο Παναθηναϊκός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.