0

Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν ρεπό. Από το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου ουσιαστικά ήταν ελεύθεροι, μετά το φιλικό με την ομάδα Β’. Πολλοί εξ αυτών προτίμησαν να κάνουν ένα σύντομο ταξίδι στο εξωτερικό. Μεταξύ αυτών και ο Σεμπαστιάν Παλάσιος.

Ο Αργεντινός άσος του Τριφυλλιού, βρίσκεται στην Ισπανία. Πιο συγκεκριμένα στην Μαδρίτη μαζί με τη σύζυγο και την κορούλα του. Πέρα απ’ τα αξιοθέατα και τα εστιατόρια που επισκέπτεται κατά την παραμονή του εκεί, δεν έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά και ποδοσφαιρικό αγώνα. Επισκέφθηκε λοιπόν το «Wanda Metropolitano».

Ο Παλάσιος με την οικογένειά του, είδαν από κοντά το ματς της Ατλέτικο Μαδρίτης με Αλμερία, όπου οι «ροχιμπλάνκος» επικράτησαν με 2-1. Ο «Τούκου» με τον τρόπο αυτό, είδε αγωνιζόμενους και τρεις συμπατριώτες του που κατέκτησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ. Τους Μολίνα, Ντε Πολ και Κορέα.

 

Μαλακατές: «Δική μου λάθος απόφαση ο ημιτελικός στο Μαρούσι και απολογούμαι – Θα θωρακίσουμε καλύτερα τις ομάδες μας»

Previous article

Νικολογιάννης: «Η πιο κρίσιμη εβδομάδα αυτή που έρχεται για το πρωτάθλημα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.