0

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι και η παράδοση που έχει κόντρα στον ”δικέφαλο του Βορρά” και που θέλει να συνεχίσει με το ”τριφύλλι” στο στήθος.

Έρχεται μεγάλη μάχη στην Τούμπα με τον ”πράσινο θεό” να ξέρει τι θα αντιμετωπίσει σε μία καυτή έδρα. Σχεδόν όλοι οι ”πράσινοι” κατανοούν και καταλαβαίνουν τη σημασία αυτού του παιχνιδιού, αφού θεωρείται ακόμα ένας μεγάλος τελικός λόγο που ο Παναθηναϊκός διεκδικεί στα ίσα το πρωτάθλημα μετά από 13 χρόνια.

Την Κυριακή θα απουσιάσει ξανά ο Αϊτόρ φυσικά που όπως ξέρουμε όλοι είναι εκτός εδώ και πολύ καιρό λόγο τραυματισμού. Μάλιστα όπως ξέρουμε όλοι ήταν μεγάλος πρωταγωνιστής στα παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ντάνιελ Μαντσίνι, τι λέει η ιστορία στην Τούμπα

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι μπορεί να είναι τώρα στον Παναθηναϊκό, όμως έχει γράψει την δική του ”ιστορία” στην Τούμπα με τα χρώματα του Άρη. Συγκεκριμένα ο Αργεντινός έχει απέναντι στον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα έχει ένα γκολ και δύο ασίστ. Ο Μαντσίνι πολλές φορές σε παιχνίδια απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν ο παίχτης κλειδί και μάλιστα καθοριστικός σε πολλές φάσεις.

Την σεζόν 2020-2021 με τον Άρη να διεκδικεί Ευρωπαϊκό εισιτήριο ο Άκης Μάντζιος υπολόγιζε τον Αργεντινό πλέον παίκτη του Παναθηναϊκού, μάλιστα σε ένα παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Μαντσίνι ήταν το ”εργαλείο” του Έλληνα τεχνικού ο 26χρονος μέσος έβγαλε στο 26′ την ασίστ για το γκολ στον Μπερτόλιο για να ακολουθήσει ένα δεύτερο τέρμα από τον Μάνο στο 69′ ( ο Μαντσίνι είχε ακολουθήσει στα δεξιά μετά την είσοδο του Έλληνα φορ στο 55′). Ο ΠΑΟΚ τότες έσωσε ένα βαθμό, αφού ο Ίνγκασον σκόραρε στο 87′ και ο Βιερείνια στο 90+4 εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που του δόθηκε.

Ακόμη πιο επιδραστική ήταν η παρουσία του Μαντσίνι στα περσινά ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Στην κανονική περίοδο (11η αγωνιστική 28 Νοεμβρίου 2021) σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 41ο πρώτο λεπτό. Σχεδόν 5μιση μήνες μετά (11 Μαϊου) στην 8η αγωνιστική των play off ο Μαντσίνι έπαιξε 79 λεπτά ως δεξί εξτρέμ και έβγαλε μια καταπληκτική ασίστ προς τον Καμαρά στο 63′ που μάλιστα έδωσε άλλο ένα διπλό κερδίζοντας 1-0.

Σχεδόν μετά από ένα χρόνο ο Αργεντινός επιστρέφει στην Τούμπα, αλλά αυτή την φορά με τα χρώματα του Παναθηναϊκού θέλοντας να κατακτήσει άλλο ένα διπλό και τρεις πολύτιμους βαθμούς.

 

«Σκληρή» ανακοίνωση ΠΣΑΚ για Ουόκαπ: «Μας ρωτήσατε; Είμαστε αντίθετοι»

Previous article

Ομπράντοβιτς: «Ιδιαίτερη η σχέση μου με τον Παναθηναϊκό και τους εύχομαι τα καλύτερα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.