0

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα, ο Έργκίν Αταμάν ζήτησε από τον Παναθηναϊκό τον Ζακ ΛεΝτέι, με τους «πράσινους» να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον 28χρονο Αμερικανό.

Διαβάστε παρακάτω το σχετικό δημοσίευμα του BasketForAll:

«Ο Τούρκος τεχνικός έχει δώσει την λίστα του με τους παίκτες που θέλει την νέα χρονιά στον Παναθηναϊκό, με τον τεχνικό διευθυντή των «πρασίνων», Σάνι Μπετσίροβιτς να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, Ζακ ΛεΝτέι, που φέτος το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο του με την Παρτίζαν.

Οι πιθανότητες για να κλείσει άμεσα το θέμα Ζακ ΛεΝτέι στον Παναθηναϊκό δεν είναι πολλές, καθώς η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει σημαντικούς αγώνες για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και του σερβικού πρωταθλήματος.

Έτσι ο Αμερικανός σέντερ/πάουερ φόργουορντ αναμένεται να πάρει την απόφαση του προς το τέλος της σεζόν (εκτός αν έχει αποφασίσει ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι), καθώς θα περιμένει να ακούσει και την πρόταση της Παρτιζάν.

Παράλληλα την περίπτωση του «δουλεύει» και η Μακάμπι Τελ Αβίβ.»

 

Με τον κόσμο στο πλευρό του στο Πανθεσσαλικό θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός!

Previous article

Οι δύο «κολώνες» Σένκεφελντ – Μάγκνουσον στο δρόμο προς τον τίτλο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.