0

Η Διονυσία Αλεξανδρή αν και δέχθηκε έντονες πιέσεις για να μεταβεί στον Ολυμπιακό, αποφάσισε να παραμείνει για μια ακόμα διετία στο Παναθηναϊκό, σε μια κίνηση-ματ για το «Τριφύλλι».

Αυτή η κίνηση ήταν καθοριστική για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο βασικός κορμός της Εθνικής ομάδας παραμένει πρασινοκρατούμενος! Η Διονυσία Αλεξανδρή, αν και ήταν πρώτη παίκτρια που έκανε το δρομολόγιο Πειραιάς-Λεωφόρο, αποφάσισε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό παρά τις πιέσεις δέχθηκε από την ομάδα του Πειραιά, υπογράφοντας με το «τριφύλλι» για ακόμα δύο χρόνια.

Η Ελληνίδα γκαρντ ήταν για καιρό στο στόχαστρο των «ερυθρόλευκων» για τη νέα σεζόν, ωστόσο είχε ξεκαθαρίσει εξ αρχής πως προτεραιότητα ήταν ο Παναθηναϊκός, κάνοντας το πράξη παραμένοντας στα «πράσινα» και για τα επόμενα δύο χρόνια.

Με αυτόν τον τρόπο η διοίκηση του Παναθηναϊκού κατάφερε να έχει στο δυναμικό της όλα τα point guard της Εθνικής ομάδας, με Παυλοπούλου, Αλεξανδρή και Καρακασίδου και με τον τρόπο αυτό ενισχύσει τον ελληνικό «κορμό» ενόψει της νέας σεζόν.

Η Αλεξανδρή ήταν από τις πρωταγωνίστριες του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, αναγκάζοντας τον Ολυμπιακό να της χτυπήσει και πάλι την πόρτα, αλλά την διεθνή γκαρντ να επιλέγει να συνεχίσει στο «τριφύλλι».

«Πρασινίζει» ο Μήτρου-Λονγκ!

Previous article

Με τον κόσμο στο πλευρό του στο Πανθεσσαλικό θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.