0

Το τμήμα σκοποβολής του Παναθηναϊκού γέμισε και απόψε μετάλλια και διακρίσεις στον Βύρωνα σε επίπεδο Νέων ανδρών, Νέων γυναικών και Εφήβων.

Αναλυτικότερα, στο αεροβόλο πιστόλι Νέων Ανδρών ο ΠΑΟ είχε δύο αθλητές στον τελικό. Ο Π. Μιχαλόπουλος αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας, ενώ ο Θ. Τρεκλής ήταν 6ος.

Στο αεροβόλο τουφέκι Νέων Γυναικών η Δ. Καλαϊτζάκη κατέκτησε την 7η θέση, ενώ στο αεροβόλο τουφέκι Νέων Ανδρών ο Α. Λαζαράκος πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Αξίζει να σημειωθεί στο ίδιο αγώνισμα ότι ο Ν. Λεβάκος πήρε την 7η θέση, έχοντας έρθει από την Κύπρο όπου σπουδάζει χωρίς προπόνηση μόνο και μόνο για να συμμετάσχει με το «τριφύλλι».

Στο αεροβόλο πιστόλι Νέων Γυναικών η Εβίτα Μιχελάκη αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας ενώ στο αεροβόλο τουφέκι Εφήβων ο Κολιάβρας κατάφερε και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Στο τουφέκι Νέων Γυναικών η Εμμανουέλα Μιχελάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και η Ειρήνη Μακράκη πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Τέλος, η Νικολοπούλου έχασε τη συμμετοχή της στον τελικό για ελάχιστους βαθμούς.

Αποστολή Παναθηναϊκού: Πάνοπλος στην Τούμπα! (Pic-Vid)

Previous article

Δίπλα στην ομάδα ο Αϊτόρ: Ταξιδεύει με την αποστολή στη Θεσσαλονίκη (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.