0

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία από την επόμενη σεζόν.

Αυτή η κίνηση είναι σπουδαία για το Τριφύλλι, αφού φέρνει στο τιμόνι τον back to back πρωταθλητή Ευρώπης με την Αναντολού Εφές. Είναι ένας προπονητής που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον Εξάστερο και να τον… απογειώσει, όπως άλλωστε έκανε και με την Εφές. Συγκεκριμένα ο Τούρκος τεχνικός ειδικεύεται στα… rebuild κάτι που “καιεί” τους πράσινους.

O Τούρκος προπονητής έχει αποφασίσει για τους συνεργάτες του.

Από ότι φαίνεται ο Εργκίν Αταμάν έχει ήδη πιάσει δουλειά, αφού έχει πάρει την απόφαση για το τεχνικό επιτελείο. Συγκεκριμένα ο Τούρκος θα φέρει μαζί του τον άμεσο συνεργάτη του, όμως ο Χρήστος Σερέλης θα βρίσκεται και του χρόνου στην ομάδα ως βοηθός. Ήταν πολύ πιθανή μια τέτοια κίνηση, αφού ο χαρακτήρας του Έλληνα προπονητή, αλλά και οι γνώσεις του κέρδισαν μια θέση στον πάγκο του Αταμάν.

Απομένει να αποφασίσει και για τους παίκτες που θα κρατήσει από το τωρινό ρόστερ του Παναθηναϊκού και εννοείται ποιες μεταγραφές… βόμβες θα κάνει.

“Πρώην” παίκτης του Αταμάν… κράζει τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό! (Vid)

Previous article

Η διάφορα των ανθρώπων που κάθονται στους πάγκους των δύο ομάδων

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.