0

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είπε μία ατάκα… ”καμπανάκι” στους παίκτες του στα αποδυτήρια έπειτα από την επικράτηση απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής. Άπαντες μετά το σφύριγμα της λήξης αλλά και μέσα στα αποδυτήρια χάρηκαν με την ψυχή τους το μεγάλο διπλό. Ενώ φάνηκε πως όλοι περιμένουν πλέον πως και πως την αναμέτρηση με την ΑΕΚ την Κυριακή στην Λεωφόρο.

Ωστόσο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είπε κάτι σημαντικό και απαραίτητο στους παίκτες του. Αφού λοιπόν συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για την νίκη στην Τούμπα, τόνισε πως το ματς με την ΑΕΚ θα έρθει… στην ώρα του. Ανέφερε στους παίκτες του πως οι ίδιοι πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Βόλου την Τετάρτη. Θυμίζουμε πως το ”Τριφύλλι” έχασε δύο πολύ κρίσιμους βαθμούς στη Λεωφόρο κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας (0-0).

”Η ώρα της ΑΕΚ θα έρθει”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σέρβος προπονητής. Η αλήθεια είναι πως το ματς αυτό θα κρίνει πάρα πολλά. Παρόλα αυτά προηγείται εκείνο της Τετάρτης.

Σενάρια για τον Πρέπελιτς στον Παναθηναϊκό

Previous article

Το ξαναέκανε ο Μπέικον – Σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα και εκτός αποστολής για τη Ρόδο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.