0

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στην εκτός έδρας αναμέτρηση του τριφυλλιού με τον Βόλο, με τα εισιτήρια να φεύγουν με γοργούς ρυθμούς.

Οι πράσινοι δίνουν την Τετάρτη μια κρίσιμη αναμέτρηση με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, με τη νίκη να είναι το μόνο πράγμα που έχουν στο μυαλό τους στο στρατόπεδο της ομάδας.

Η διοίκηση της ομάδας έχει πάρει έναν αριθμό εισιτηρίων, η διάθεση των οποίων έχει ξεκινήσει από τις 11 το πρωί και ολοκληρώνεται στις 18:30 και αφορά τους κατόχους διαρκείας.

Φυσικά και η ΠΑΕ Βόλος μέσω της VIVA διαθέτει και αυτή εισιτήρια, τα οποία όσο περνάει η ώρα κάνουν και αυτά φτερά. Ακόμα δεν μπορεί να προσδιοριστεί ο σαφής αριθμός των φίλων της ομάδας που θα δώσουν το παρών(πολλοί μιλάνε για πάνω από 20.000 φίλαθλοι στις εξέδρες), αλλά το σίγουρο είναι ότι τα εισιτήρια όσο περνάει η ώρα κάνουν φτερά και μειώνονται αισθητά.

Το Πανθεσσαλικό θα θυμίσει ξανά Λεωφόρο, με τους πράσινους να έχουν στο πλευρό τους γι΄ άλλο ένα ματς τον κόσμο.

Το ξαναέκανε ο Μπέικον – Σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα και εκτός αποστολής για τη Ρόδο!

Previous article

Με αλλαγές η ενδεκάδα στο Βόλο – η αποστολή

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.