0

Ο Ρουμπέν Πέρεθ για το μεγάλο “διπλό” στην Τούμπα και τους εναπομείναντες “τελικούς”.

Ο Ρουμπέν Πέρεθ ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι βασικός και βοήθησε σημαντικά τον Παναθηναϊκό να φύγει με το “διπλό” από την Τούμπα. Ο Ισπανός αμυντικός χαφ, μίλησε για την σπουδαία νίκη του Τριφυλλιού στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε ο Ρουμπέν Πέρεθ:

“Όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι. Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε, οπότε είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη μας. Όταν κερδίζεις είσαι πιο κοντά στον τίτλο. Όταν χάνεις πιο μακριά. Υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος μέχρι να αποφασιστεί το τι θα γίνει.

Νομίζω πως στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Στο δεύτερο όχι τόσο για αυτό υποφέραμε στα τελευταία λεπτά του ματς. Αλλά τα καταφέραμε. Το ματς με την ΑΕΚ σίγουρα είναι τελικός αλλά έχουμε και άλλα παιχνίδια μπροστά μας.

Όλα εξαρτούνται και από εμάς τους ίδιους όπως καταλαβαίνετε. Πιστεύω πως όπως έλεγα και πριν 1 μήνα είναι ακόμα δύσκολο. Περιμένουμε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική για να δούμε τι θα γίνει. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε, κάτι που επιθυμούν επίσης και όλες οι υπόλοιπες ομάδες”.

Θύρα 7: «Τα χτεσινά επεισόδια είναι μόνο η ΑΡΧΗ – Είχε στήσει παράγκα ο Πατέρας – Θέλετε να το δώσετε στον Αλαφούζο!»

Previous article

«Με νοοτροπία… τελικού στον Βόλο ο Παναθηναϊκός – Έχει επιλογές να φρεσκάρει την 11άδα ο Γιοβάνοβιτς»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.