0

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Κουρμπέλης, δέχθηκε την κίτρινη κάρτα στην αναμέτρηση του “τριφυλλιού” με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τον 29χρονο μέσο να φτάνει τις τρεις στην έξτρα διαδικασία των πλέι οφ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως σε περίπτωση που τιμωρηθεί και στο παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, τότε θα χάσει το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο!

Θυμίζουμε ότι σε αντίθεση με ότι συνέβαινε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, στα πλέι οφ οι παίκτες που συμπληρώνουν  κάρτες είναι υποχρεωμένοι να εκτίσουν την ποινή τους στο αμέσως επόμενο παιχνίδι.

Ως εκ τούτου, ο Γιοβάνοβιτς ενδέχεται να αφήσει στον πάγκο τον “Κούρμπε” στην αναμέτρηση με την ομάδα από τη Μαγνησία, αφενός για να τον προφυλάξει ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με την “Ένωση” και αφετέρου για να του δώσει ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Θυμίζουμε πως απομένουν ακόμα πέντε αγωνιστικές για το τέλος των πλέι οφ, με το “τριφύλλι” να παραμένει σταθερά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Τα “ρέστα” του με άκρως δελεαστική πρόταση για τον Καμπάτσο ο Παναθηναϊκός! (Pics)

Previous article

Έρχεται πρόταση Ιταλικής ομάδας για Μπιλάλ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.