0

Ο Νίκος Χουγκάζ μίλησε για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό και το τι δεν λειτούργησε καλά και παραχωρήθηκε δανεικός στο Περιστέρι.

Ο Χουγκάζ παραχωρήθηκε ως δανεικός στο Περιστέρι μετά την μεταγραφή του Αγραβάνη στον Παναθηναϊκό και μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στάθηκε στην προσπάθεια που κατέβαλε στις προπονήσεις, η οποία όμως δεν είχε κάποιο αντίκρισμα στον χρόνο συμμετοχής του.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο «Τζάμπολ»:

Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό: «Η αλήθεια είναι ότι έναν χρόνο δεν είχα πολλά λεπτά συμμετοχής, ήταν μια δύσκολη περίοδος. Αλλά στο Περιστέρι έχω βρει τους ανθρώπους και την ομάδα που με στηρίζουν και θέλω κι εγώ αν το ανταποδώσω».

Για το τι δεν πήγε καλά: «Οι συνθήκες, δεν μπορώ να πω τι ακριβώς έφταιξε. Είναι μια δύσκολη περίοδος για κάθε αθλητή το να είναι μια σεζόν εκτός ουσιαστικά. Να έχει την ίδια θέληση, να προπονείται κάθε μέρα και να βλέπει ότι δεν έχει ανταμοιβή όλο αυτό. Αλλά εγώ δεν το έβαλα ποτέ κάτω και συνεχίζω κάθε μέρα να προπονούμαι».

 

Για κάθε… Καμπάτσο, χρειάζεται και ένας… Αταμάν!

Previous article

Έρχεται την Πέμπτη στην Αθήνα ο Αταμάν! – Το θέμα συζήτησης

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.