0

Στην ικανοποίηση στον Παναθηναϊκό για το δεύτερο break επί της ΑΕΚ και την πρόκριση στους τελικούς της Volley League γυναικών στάθηκε ο Γιάννης Καλμαζίδης μετά τη λήξη του τρίτου ημιτελικού.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε πως δεν αποτελεί κριτήριο ο πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς της Volley League γυναικών κόντρα στον Ολυμπιακό και πως ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει πως με καλή απόδοση μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Αναλυτικά: «Τα συναισθήματα είναι καταπληκτικά. Είναι πολύ έντονα κι είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να κάνουμε δεύτερο break στην έδρα της ΑΕΚ. Χάσαμε στο δικό μας γήπεδο, αλλά καταφέραμε να βρούμε δύναμη και ενέργεια για να κάνουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, όπως σήμερα.

Το πλεονέκτημα έδρας δεν σημαίνει κάτι στους τελικούς με τον Ολυμπιακό. Το βασικό είναι η απόδοση της ομάδας. Αν παίξουμε καλά θεωρώ ότι μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Το έχουμε αποδείξει, αλλά κάθε φορά πρέπει να το αποδεικνύουμε. Είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά να αντιμετωπίσουμε αυτή τη δυσκολία».

 

Σάρλια: «Ήταν δύσκολο το πρώτο μέρος, ελπίζω όλοι να γιορτάσουμε στο τέλος»

Previous article

Κριτική παικτών Παναθηναϊκού: Ο Ιωαννίδης άνοιξε τον δρόμο για την νίκη, σούπερ ο Μαντσίνι!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.