0

Τι και αν ο Βόλος έβαλε πάλι πούλμαν. Τι και αν οι παίκτες του κλώτσαγαν και την γλίτωσαν με μόλις τέσσερις κίτρινες, αυτός ο Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς είναι από ατσάλι και ξεπερνάει όλες τις καταστάσεις.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο, που η ομάδα δυσκολεύτηκε πολύ και δεν μπόρεσε να απειλήσει με εξαίρεση δύο φάσεις με τον Βέρμπιτς και τον Μαντσίνι, ο Γιοβάνοβιτς είπε αυτά, που είπε στο ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο όλα τελείωσαν γρήγορα.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα ο Κώτσιρας βρήκε τον Μαντσίνι στον χώρο, αυτός γύρισε την μπάλα και ο Φώτης Ιωαννίδης πλάσαρε εύστοχα έδιωξε το άγχος, έβαλε φωτιά στην εξέδρα και έκανε το 0-1. Ο Φώτης πήγε και το πανηγύρισε το γκολ με τον Σπόραρ, που τον αποθέωσε και μετά από 15 λεπτά μπήκε στην θέση του και έκανε το ίδιο.

Σε μία φάση που η μπάλα άλλαξε με ταχύτητα από τέσσερις και πέντε παίκτες του Παναθηναϊκού , έφθασε από το πόδι του Μαντσίνι, στο κεφάλι του Σπόραρ και από εκεί στα δίχτυα. Το 0-2 στο 65 έκρινε τα πάντα και από κει και πέρα το μυαλό όλων ήταν στην ΑΕΚ. Του κόσμου, που ζήταγε νίκη την Κυριακή, των παικτών, που έριξαν τον ρυθμό, για να μην ρισκάρουν τραυματισμό και κάρτες και του Γιοβάνοβιτς, που απέσυρε από το παιχνίδι και Τσέριν και Χουάνκαρ, ενώ πιο πριν είχε αποσύρει και τον Παλάσιος και έδωσε ανάσες από την αρχή σε Κουρμπέλη, Σένκεφελντ, Μπερνάρ.

Και η νίκη ήρθε και κάποιοι βασικοί ξεκουράστηκαν και η δουλειά έγινε γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο. Οσο και να ήθελε ο Βόλος να πάει στη δύναμη το παιχνίδι και το έχασε το ματς και ευτυχώς δεν τραυμάτισε κάποιον παίκτη ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Στην εξέδρα αν και έβρεχε πριν το ματς και ήταν και εργάσιμη ημέρα βρέθηκαν πάνω από 10.000 φίλοι του Παναθηναϊκού, που έστησαν πάρτι από την αρχή και στο τέλος αποθέωσαν τον στρατηγό Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες. Η ομάδα μένει στην κορυφή κόντρα σε όλους και όλα παίζοντας όλα τα παιχνίδια στα κόκκινα και χωρίς να παίζει ….φιλικά και ο κόσμος είναι δίπλα και έχει μεγάλη λαχτάρα για αυτό το πρωτάθλημα.

Η ομάδα μετά την γκέλα με τον Βόλο στην Λεωφόρο έχει τέσσερις νίκες και σε όλες τα γκολ τα έχουν βάλει τα φορ Σπόραρ, Ιωαννίδης είτε παίζοντας από την αρχή, είτε ερχόμενοι από τον πάγκο με εξαίρεση την γκολάρα του Μπερνάρ στην Τούμπα και το αυτογκόλ του Ελ Αραμπί. Το λέω αυτό, διότι από την αρχή της σεζόν γινόταν κουβέντα για τα φορ του Παναθηναϊκού και στα κρίσιμα ματς, που καίει η μπάλα, δίνουν πόντους και κρατάνε στην κορυφή τον Παναθηναϊκού.

Τώρα πάμε στον μεγάλο τελικό με την ΑΕΚ και με νίκη η ομάδα κάνει το μεγαλύτερο βήμα για τον τίτλο. Η ομάδα το πιστεύει, ο κόσμος το πιστεύει, ο κόουτς το πιστεύει, όλοι την Κυριακή στην Λεωφόρο.

Αύριο Πέμπτη κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ!

Previous article

Μαέστρος ο Μαντσίνι, εκτελεστές οι φορ στον καταπράσινο Βόλο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.