0

Γνώριμος ο διαιτητής του μεγάλου ντέρμπι της Λεωφόρου, με την ΚΕΔ να στέλνει τον Πορτογάλο Αρτούρ Σοάρες Ντίαζ, από Elite κατηγορία της UEFA. Αγκάγεφ στο ΠΑΟΚ-Άρης, Περάκης στο Ολυμπιακός-Βόλος.

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές και πλέι οφ της προσεχούς, 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με την ΚΕΔ να βρίσκει τελικά Elite ρέφερι για το ματς της χρονιάς στη Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, που μπορεί να κρίνει τον τίτλο.

Ο λόγος για τον γνώριμο Αρτούρ Σοάρες Ντίαζ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Πέδρο Ριμπέιρο, Πάουλο Σοάρες, 4ο τον Ευαγγέλου και στο VAR τους Τιάγκο Μαρτίνς, Φωτόπουλο.

Στο παρελθόν σφύριξε το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0 (21/11/20), αλλά και το ΑΕΚ-Άρης 2-1 (4/3/20) στο Κύπελλο.

Στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Αρης ορίστηκε ο επίσης γνώριμος Αζέρος, Αλιγιάρ Αγκάγεφ από την πρώτη κατηγορία της UEFA, που πριν λίγες μέρες σφύριξε το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-1. Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Ζεϊνέλ Ζεϊνέλοφ, Ακίφ Εμιρέλι, 4ος ο Γκορτσίλας και στο VAR ο καμάλ Ομουντλού με τον Θ.Μωυσιάδη.

Το Ολυμπιακός-Βόλος θα διευθύνει ο Περράκης, με βοηθούς τους Πετρόπουλο, Παπαδάκη, 4ος ο Μαλούτας και στο VAR οι Διαμαντόπουλος, Νικολαΐδης.

Sold out μέσα σε λίγα λεπτά το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ!

Previous article

Ραζνάτοβιτς: «Όταν φέρνεις τον Αταμάν, έχεις φιλοδοξίες – Θα είναι αρκετά δραστήριος ο Παναθηναϊκός στο μεταγραφικό παζάρι»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.