0

Ο Γιοβάνοβιτς ξεκούρασε τον αρχηγό του Παναθηναϊκού Δημήτρη Κουρμπέλη, με τον Μαντσίνι στα χαφ! Και πέτυχε

Καλά δεν χρειαζόταν να φτάσουμε 4 αγωνιστικές πριν το τέλος της Super League 1 για να αντιληφθεί κανείς πόσο καλός προπονητής είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Και πόσο impact έχει στην πρόοδο και την ανάπτυξη του Παναθηναϊκού.

Ο Σέρβος κόουτς σοβαρός σε όλα του είδε στο Βόλο να πετυχαίνει 100% η κίνησή του να βάλει τρίτο στα χαφ τον Μαντσίνι.

Ο Αργεντίνος άσος ήταν απόλυτα κινητικός ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο που ο Παναθηναϊκός δεν βρήκε το γκολ.

Έπαιζε στον άξονα, βοηθούσε στα άκρα, γενικά ήταν ο +1 παίκτης που πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις να μπαίνει στις γραμμές του αντιπάλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαντσίνι με τις δύο ασίστ του ήταν εκείνος που ξεμπλόκαρε το σκορ και φυσικά το γκολ στα πρώτα δευτερόλεπτα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν κομβικό.

Χαρακτηριστικό άλλωστε πως ενώ βγήκαν και οι 3 μπροστά, δηλαδή οι Ιωαννίδης, Παλάσιος και Βέρμπιτς, εκείνος έμεινε μέσα και στα 90 λεπτά του αγώνα.

Ο Μαντσίνι ήταν απόλυτα σωστός στο ρόλο του και μεταξύ άλλων πήρε και τις ανάσες που έπρεπε ο Κουρμπέλης εν όψει και του μεγάλου ματς με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο την Κυριακή (30/4).

Το πλάνο αυτό του Γιοβάνοβιτς με τρίτο στον άξονα τον πρώην άσο του Άρη μαζί με Τσέριν, Πέρεθ ήταν αυτό που, ουσιαστικά, χάρισε και τη νίκη-χρυσάφι στον Παναθηναϊκό.

Κάτι τέτοια ματς άλλωστε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος θέλουν προσοχή και είναι πάντα επικίνδυνα.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το χρέος του και πλέον έχει στην έδρα του μάλλον το πιο κομβικό ματς αυτής της σπουδαίας σεζόν που κάνει φέτος για τον πρώτο τίτλο του πρωταθλητή μετά το 2010.

Τα 13 χρόνια είναι πολλά.

Η πιο… Παναθηναϊκή απόφαση της σεζόν!

Previous article

Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Κέμπα Γουόκερ! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.