0

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να καταθέσει μια πολύ μεγάλη πρόταση στον Παπαγιάννη, για να τον κρατήσει στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν, η οποία θα βρει τον Εργκίν Αταμάν στον πάγκο και δεδομένα θα έχει πολλές και σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ του.

Ένας από τους παίκτες που οι «πράσινοι» θέλουν να διατηρήσουν στο δυναμικό τους λοιπόν είναι ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος αποτελεί έναν από τους καλύτερους σέντερ της Ευρώπης και φυσικά τον ποιοτικότερο παίκτη από τον ελληνικό κορμό της ομάδας.

Με δεδομένο πως εάν αποχωρήσει ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αποκτήσει δύο ξένους στο «5» είναι ξεκάθαρη η μεγάλη ανάγκη του «Τριφυλλιού» να τον κρατήσει. Σύμφωνα με την «Magic Euroleague» του «SDNA» λοιπόν, ήδη οι άνθρωποι της ομάδας ετοιμάζουν μια μεγάλη πρόταση για τριετές συμβόλαιο.

Οι απολαβές που θα προταθούν στον αρχηγό θα είναι μεγαλύτερες από τις τωρινές του, με τον παίκτη δεδομένα να εξετάζει πολύ σοβαρά την πρόταση, όποια κι αν είναι η τελική του απόφαση.

Ο εκπληκτικός κύριος Μαντσίνι

Previous article

Η πιο… Παναθηναϊκή απόφαση της σεζόν!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.