0

Ο Παναθηναϊκός αναδείχτηκε ισόπαλος (0-0) με την ΑΕΚ στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής των playoffs της Super League.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και το πρωτάθλημα παίρνει… φωτιά! Ο Παναθηναϊκός παραμένει στη κορυφή της βαθμολογίας καθώς υπερέχει της ΑΕΚ στην ισοβαθμία λόγω της βαθμολογίας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση:

Στο 2′ η ΑΕΚ έφτασε κοντά στο γκολ, με τον Τσούμπερ να πιάνει την κεφαλιά και τον Μπρινιόλι να μπλοκάρει με την βοήθεια του δοκαριού. Επτά λεπτά αργότερα (9′) ο Γαλανόπουλος δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 21′ ο Ρότα αποχώρησε μετά από χτύπημα στο κεφάλι, με τον Πινέδα να παίρνει τη θέση του. Στο 24′ ο Γιόνσον δέχτηκε την κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Παλάσιος.

Η ΑΕΚ είχε δεύτερο δοκάρι στο 35′, ενώ ο Ελίασον δεν κατάφερε να σκοράρει στην επαναφορά, με τον Μπρινιόλι να μπλοκάρει. Ο Μάγκνουσον δέχτηκε αυστηρή κίτρινη κάρτα στο 43′ για φάουλ στον Λιβάι Γκαρσία. Ένα λεπτό αργότερα «κιτρινίστηκε» και ο Μουκουντί για μαρκάρισμα στον Παλάσιος. Στο 45′ ο Σπόραρ έπιασε την κεφαλιά μετά από φάουλ του Μπερνάρ, με τον Αθανασιάδη να κάνει μία σπουδαία επέμβαση και να κρατάει το μηδέν. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε ισόπαλο (0-0).

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Μαντσίνι αντικατέστησε τον Τσέριν. Στο 59′ Ιωαννίδης και Κλέινχεισλερ πέρασαν στην θέση των Σπόραρ και Μπερνάρ. Στο 65′ η ΑΕΚ απείλησε με τον Τσούμπερ, με τον Μπρινιόλι να διώχνει σε κόρνερ. Ο Σιμάνσκι αντικατέστησε τον Γιόνσον στο 69ο λεπτό. Στο 71′ αντίκρισε την κίτρινη κάρτα ο Βίντα για φάουλ στον Κλέινχεισλερ. Ο Ένις Τσοκάι αντικατέτησε τον Παλάσιος κατά την διάρκεια του 72ου λεπτού.

Φερνάντες, Μάνταλος και Άμραμπατ πέρασαν στην θέση των Γκατσίνοβιτς, Γαλανόπουλο και Ελίασον. Στο 76′ ο Τσόκαι έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Κουρμπέλης σούταρε από μακριά, όμως δεν ανησύχησε ο Αθανασιάδης. Στο 85′ ο αρχηγός είδε την κίτρινη κάρτα, που σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Τρία λεπτά αργότερα (88′) ο Κουρμπέλης άφησε την θέση του στον Βέρμπιτς. Στο 89′ «κιτρινίστηκε» ο Μάνταλος για σκληρό μαρκάρισμα στον Χουάνκαρ.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Κουρμπέλης, Τσέριν, Μπερνάρ, Παλάσιος, Σπόραρ.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Χατζισαφί, Βίντα, Μουκουντί, Γαλανόπουλος, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Τσούμπερ, Γκαρσία.

Πέταξαν μεζούρες οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κατά την άφιξη της αποστολής της ΑΕΚ

Previous article

Γιοβάνοβιτς: «Δεν παίρναμε εύκολες αποφάσεις-Έχει βγει η κούραση στους παίκτες μου»

Next article

You may also like